Proteză dentară - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

Dr. Nistor Andrei

Dr. Nistor Andrei

Medic dentist protetician
Dr. Arusoi Rima

Dr. Arusoi Rima

Medic de protetica și estetică dentară

Dr. Melnic Dumitru

Medic dentist protetician
Dr. Busuioc Vasile

Dr. Busuioc Vasile

Medic dentist protetician

Servicii pentru fixarea protezei dentare la Clinica Dr. Melnic

O dantură îngrijită este absolut necesară pentru a vă bucura, fără probleme, de activitățile zilnice. Totul, de la a mânca, până la a comunica cu cei din jur, se bazează pe o dantură puternică și sănătoasă. În plus, aceasta are un rol estetic foarte important, căruia trebuie să ii acordați o atenție sporită. Însă, sunt situații în care, din pricina unor probleme, dinții unui pacient trebuie înlocuiți parțial sau total.

Din acest motiv, protezele dentare au devenit foarte apreciate și foarte utilizate pentru funcțiile atât de necesare pe care le îndeplinesc. Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu o astfel de situație, trebuie să știți că protezele reprezintă soluția ideală!

Câte tipuri de proteze dentare există și când anume se folosesc?

În funcție de mărime, protezele pot fi de doua feluri: parțiale sau totale.

 • Cele parțiale sunt folosite în momentul în care pacientului îi lipsesc unul (proteză unidentară) sau mai mulți dinți, dar care încă are o parte din dantura naturală.
 • Proteza dentară totală este cea care se utilizează în cazurile mai grave, în care pacientul nu mai dispune deloc de dinții naturali.

O altă clasificare

De asemenea, o altă clasificare separă tipul de proteze dentare în cele mobile și cele fixe. Pe termen lung, cele fixe asigură un confort sporit, însă cele mobile sunt mai ieftine și reprezintă o soluție potrivită pentru persoanele cu un buget redus.

Medicii de la clinica noastră se vor asigura că primiți toate informațiile importante, utile, în momentul în care apelați la unul dintre serviciile noastre. Aceștia vă vor indruma și vă vor recomanda cele mai bune rezolvări ale problemelor cu care vă confruntați.

Fă o programare
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .