Estetică dentară - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

Dr. Arusoi Rima

Dr. Arusoi Rima

Medic de protetica și estetică dentară
Dr. Busuioc Vasile

Dr. Busuioc Vasile

Medic dentist protetician
Dr. Nistor Andrei

Dr. Nistor Andrei

Medic dentist protetician

Dr. Melnic Dumitru

Medic dentist protetician

Albirea Dinților

Cel mai popular tratament cosmetic

Într-o lume asaltată de imaginea tinereții și a frumuseții perpetue, oamenii vor căuta mereu ajutor pentru a obține imaginea ”perfectă”. În zilele noastre, aproape toată lumea își dorește un zâmbet strălucitor, asemănator vedetelor de cinema, însă fumatul, consumul băuturilor carbogazoase de genul coca-cola, consumul de cafea, de ceai negru și de vin roșu, precum și procesul natural de îmbătrânire al dinților duc la îngălbenirea acestora. De aceea, tratamentul de albire realizat de către medicul stomatolog devine o practică frecventă astăzi și unul din tratamentele cosmetice cel mai des solicitate de către pacienți.

Fă o programare

Detalii intervenție

Aproape toți ne putem albi dinții. Excepție fac femeile însărcinate sau cele care alăptează, copiii, persoanele care iau medicamente foto-reactive. Înainte de tratamentul de albire este necesară igienizarea cavității bucale prin detartraj, periaj profesional, tratamentul cariilor dentare,etc. În urma albirii poate aparea o ușoară sensibilitate dentară, dar aceasta este trecătoare. Tratamentul este urmat de fluorizare, pentru a proteja smalțul dentar. Rezultatele obținute se mențin o perioadă mai lungă de timp dacă se evită consumul băuturilor, alimentelor care au un conținut crescut de coloranți, a fumatului.

Fațetele ceramice sunt indicate în:

 1. spațiile dentare inestetice
 2. înghesuiri dentare
 3. discromii
 4. traumatisme sau leziuni
 5. forme sau dimensiuni inestetice ale dinților

Fațetele conservă în general vitalitatea dintelui, necesită o șlefuire minimă ( 0,6 mm), sunt foarte fizionomice.

Avantajele fațetelor pe zirconiu:

 1. Au o estetică foarte bună
 2. Au un grad înalt de precizie
 3. Ceramica de o calitate excepțională le conferă o transluciditate similară dinților naturali
 4. Sunt foarte rezistente în timp datorită prezenței suportului de zirconiu
Vezi prețuri
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .   Programare

   Contact Clinica Dr. Melnic

   Fă o programare


    Bună ziua, sunt


    și vreau să-mi fac o programare la data de


    preferabil în    pentru    .


    Ma puteți contacta la


    sau la adresa


    .