Dr. Melnic Dumitru - Clinica Dr. Melnic

Bio

În drum spre a deveni medic dentist, am întâlnit mulți oameni demni care mi-au inspirat alegerea. Primul contact cu stomatologia a fost în perioada 2011 – 2014. Urmând specializarea de tehnician dentar am conștientizat dorința de a îmbrățișa această meserie în întregime.

Având experiența atât ca Tehnician dentar, cât și medic stomatolog, m-au făcut să-mi concentrez atenția și pasiunea către domeniul restaurărilor protetice, atât pe dinții naturali, cât și pe implanturi. Deși, meseria de medic stomatolog implică multă responsabilitate, a contribui la sănătatea dinților unei persoane este foarte onorabil. Satisfacția cea mai mare este atunci când aduci pe fețele oamenilor, cel mai important lucru – zâmbetul!

 

Educația

 • În perioada anilor 2011 – 2014 am urmat studiile la Colegiul de Medicină în Bălți RM – specialitate Tehnician dentar. Ulterior am aplicat la Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițeanu din Chișinău RM, 2014-2019. Din anul III de facultate am început să implementez teoria în practică.

Timpul liber

Timpul liber prefer să îl petrec alături de cei dragi, împreună cu soția, mergem în vizită la părinți și stăm ore în șir adunați la masă povestind. Îmi place mult să călătoresc (gen camping) și să descopăr locuri pitorești. Printre alte activități favorite aș putea să enumăr: pescuitul, plimbare cu bicicleta și nu în ultimul rând gătitul a ceva bun.

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .