Clinica Dr. Melnic Germania - Clinica Dr. Melnic
Control în Germania – Tratament în România

Soluția eficientă și accesibilă

Pentru pacienții din München preocupați de costurile stomatologice, Clinica Dr. Melnic oferă o alternativă avantajoasă. Beneficiați de tratamente de calitate în România și controale în München.

Cum Funcționează?

  • Consultare în München: Începem cu o evaluare completă în München pentru a înțelege nevoile dvs. stomatologice. Aici, specialiștii noștri vă vor oferi un plan de tratament detaliat și personalizat, ajutându-vă să vă faceți o idee clară despre pașii următori.
  • Tratament în România: Odată stabilit planul, vă invităm la clinica noastră de top din București. Aici, veți beneficia de tehnologie avansată și de expertiza echipei noastre. Tratamentele sunt realizate într-un mediu confortabil, cu costuri considerabil reduse față de cele din Germania.
  • Monitorizare în München: După finalizarea tratamentului în România, reveniți în München pentru controale periodice și orice ajustări necesare. Avantajul este că, în cazul unor nevoi ulterioare sau întrebări, puteți apela cu încredere la echipa noastră din München, fără a mai fi nevoie de deplasări suplimentare în România.

Fast & Fixed – Implanturi și dinți ficși în 24h

Zâmbetul mult visat e la o programare distanță cu tehnologii și materiale de top, toate în mâna medicilor cu peste 15 ani experiență.

de la 3100 EUR în România
de la 6200 EUR în Germania

Coroane dentare

Coroanele dentare perfecte sunt la doar o programare distanță, realizate cu tehnologii avansate și materiale de calitate superioară

de la 440 EUR în România
de la 880 EUR în Germania

Facilități și echipa noastră din München

Echipa noastră e reprezentată de dr. Ana Maria Melnic și Dr. Ion Melnic, medici cu experiență de peste 16 ani!

Tehnologie
modernă
Medici cu
experiență
Abordare
inovativă
Lucru cu toate
casele de asigurare
Dr. Melnic Ion

Dr. Melnic Ion

Fondator & Medic specialist în chirurgie dento-alveolară
Dr. Melnic Ana Maria

Dr. Melnic Ana Maria

Medic dentist