Clinica noastră - Clinica Dr. Melnic
Clinica Dr. Melnic

Cele mai înalte standarde de calitate

Noi evaluăm starea de sănătate a dinților dumneavoastră, vă oferim soluții pentru rezolvarea problemelor existente, soluții care să vă avantajeze, atât estetic cât și funcțional, care să aibă durabilitate în timp, dar care să vă corespundă și din punct de vedere financiar (oferim și posibilitatea plății în rate). Împreună găsim cele mai bune posibilități de tratament, le discutăm în ceea ce privește avantajele și dezavantajele fiecăreia în parte și vă ajutăm să alegeți ceea ce e mai bine pentru dumneavoastră din toate punctele de vedere.

Noi considerăm pacienții prieteni. Tratăm fiecare pacient cum am vrea să fim noi tratați, cu atenție, cu răbdare, cu exigență și profesionalism. De aceea, utilizăm numai tehnologii de vârf și vă garantăm siguranța unui tratament de calitate.

3

locații în
București

20

medici
specialiști

8.000+

implanturi
dentare puse

3.000+

de zâmbete strălucitoare

Atenție, răbdare, exigență și profesionalism

SIGURANȚA PERMANENTĂ a tratamentului

SIGURANȚA tratamentului se referă atât la pacient, cât și la personalul medical, în privința controlului transmiterii infecțiilor de tipul hepatitei B si C, HIV și altele. Se respectă cu sfințenie etapele de dezinfecție și sterilizare, se folosesc echipamente de ultimă generație (Ex. autoclav clasa B) și soluții performante contra germenilor, care ne asigură o sterilizare completă a instrumentarului și a echipamentelor folosite.

De asemenea, înainte de fiecare pacient suprafețele de contact, unitul dentar sunt dezinfectate de către asistentă. În cadrul unei ședințe de tratament se folosesc bavete, pahare, aspiratoare bucale, carpule, ace, manuși, măști de unică folosință.

CALITATEA și GARANTAREA tratamentului

CALITATEA tratamentului este oferită de o echipă de doctori tânără, dar entuziastă și cu experiență în domeniu. Deci, calitatea e asigurată în primul rând de înalta calificare a personalului medical. Intervențiile chirurgicale de genul inserării implantului dentar, a augmentării osoase cu os artificial sau prelevat de la pacient, a sinus liftingului intern sau extern, a operațiilor cu lambou sunt realizate de specialiști în chirurgie dento-alveolară și parodontologie.

Echipa clinicii stomatologice din Tineretului este condusă de dr. Ion Melnic, medic specialist în chirurgie dento-alveolară, competență în parodontologie și implantologie.

TIMPUL de AȘTEPTARE și DURATA tratamentului minime

TIMPUL. Trăim cu toții într-o lume în continuă mișcare în care timpul este foarte valoros. Noi prețuim timpul dumneavoastră, dar și pe al nostru. De aceea încercăm să respectăm pe cât posibil orele de programare, dar în același timp să rezervăm suficient timp fiecărui pacient în așa fel încât durata tratamentului să fie cât mai scurtă.

Încercăm să vă punem la dispoziție un mediu primitor în care să vă simțiți confortabil, încât timpul petrecut cu noi să fie cât mai plăcut.

Laborator Tehnică Dentară

În laboratorul de tehnică dentară se realizează efectiv lucrările dentare, coroane și punți dentare, fațete ceramice, diferite proteze.

Prezența unui laborator de tehnică dentară în imediata vecinătate a unui cabinet de medicină dentară (în aceeași locație) este vitală. Colaborarea eficientă dintre medicul dentist și tehnicianul dentar duce în final la rezultate admirabile, de care pacientul este mulțumit. Dotările, experiența, tehnicienii bine pregătiți sunt componentele esențiale care stau la baza performanței și mai ales a calității lucrărilor dentare.

Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim pentru că ne-ați ales!

Dr. Melnic are experientă de peste 15 ani și restul echipei experiență cumulată de peste 60 de ani în cadrul clinicii de lux din București și este specializat în tratarea unor cazuri complexe și dificile cu reconstruire implanto-protetică.

Echipa este completată de medici specializați în tratamente endodontice, parodontale si ortodontice. Aceștia au obținut o înalta calificare la numeroase cursuri de specializare atât în țară, cât și în străinatate. În al doilea rând, vă garantăm un tratament de calitate prin utilizarea unei aparaturi de ultimă generație, a unui instrumentar performant și a materialelor furnizate de cei mai renumiți producători. Echipa profesionistă și tehnologiile performante conduc la rezultate frumoase și rezistente în timp.

De aceea, vă oferim garantie de până la 10 ani (în anumite condiții) pentru majoritatea tratamentelor și lucrărilor executate în clinica noastră.

Deviza noastră este ”fără durere”. Acest lucru ne străduim să-l respectăm și în ceea ce privește tratamentele efectuate copiilor.

Echipa de specialiști Clinica Dr. Melnic

Arhitecți de zâmbete

Dr. Melnic are experientă de peste 15 ani și restul echipei experiență cumulată de peste 60 de ani în cadrul clinicii de lux din București
și este specializat în tratarea unor cazuri complexe și dificile cu reconstruire implanto-protetică.

Echipa este completată de medici specializați în tratamente endodontice, parodontale si ortodontice. Aceștia au obținut
o înalta calificare la numeroase cursuri de specializare atât în țară, cât și în străinatate. În al doilea rând, vă garantăm
un tratament de calitate prin utilizarea unei aparaturi de ultimă generație, a unui instrumentar performant și a materialelor furnizate
de cei mai renumiți producători. Echipa profesionistă și tehnologiile performante conduc la rezultate frumoase și rezistente în timp.

Vezi echipa noastră

Echipa Clinica Dr. Melnic

Noi, noi și tot noi

" data-post-id="1129" data-content-aware data-scroll-block>

Prezentare