Albirea dinților - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește!
ești pe mâini bune

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

60

de ani experiență
cumulată

1.500+

pacienți
mulțumiți

Dr. Arusoi Rima

Dr. Arusoi Rima

Medic de protetica și estetică dentară

Tratamentul de albire profesională a dinților

Oricine își dorește să aibă un zâmbet cuceritor, dar și o dantură sănătoasă. Dinții sunt ca niște bureți care absorb substanțe din ceea ce consumăm la fiecare masă, de aceea este posibil ca periajul de două ori pe zi să nu fie suficient pentru menținerea sănătății și a albului strălucitor al danturii.

Fă o programare

Ce trebuie să știți despre albirea dinților?

Principalele cauze ale îngălbenirii dinților sunt consumul de cafea, tutun, băuturi acidulate și zahăr, ce afectează rezistența smalțului și duc la deterioarea completă în timp. De aceea, chiar și în urma oricărui tratament, este nevoie de o îngrijire sporită.

Înainte de a incepe tratamentul, trebuie să știți că:

 1. Acesta nu afectează rezistența și calitatea dinților
 2. Substanțele folosite în acest proces sunt de calitate și au rolul de a îndepărta
 3. petele de pe dantura dumneavoastră
 4. Pentru a vă asigura de un rezultat optim, folosiți o pastă de dinți care să susțină întregul proces de albire
 5. Mici sensibilități ale danturii pot apărea ulterior
 6. Plăcile sau dinții falși nu pot fi albiți
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în



  pentru



  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .



   Programare

   Contact Clinica Dr. Melnic

   Fă o programare


    Bună ziua, sunt


    și vreau să-mi fac o programare la data de


    preferabil în



    pentru



    .


    Ma puteți contacta la


    sau la adresa


    .