Extracții - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

Dacă întâmpinați dureri la nivelul dinților sau aveți nevoie de o extracție dentară, apelați cu încredere la medicii noștri specialiști, care se vor asigura că dantura dumneavoastră are parte de cele mai bune tratamente.

3.000+

de zâmbete strălucitoare

Dr. Melnic Ion

Dr. Melnic Ion

Fondator & Medic specialist în chirurgie dento-alveolară
Dr. Moisei Tatiana

Dr. Moisei Tatiana

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară și Estetică facială

Echipa noastră de medici stomatologi este pregatită să vă pună la dispoziție servicii de calitate, igienă ireproșabilă, aparatură profesională și cele mai noi tehnici în ceea ce privește procedurile de extracție dentară, la preț avantajos, pentru ca dumneavoastră să puteți efectua tratamentul potrivit, fără griji suplimentare.

Dacă vă aflați în situația de a suferi dureri crunte, la nivelul maxilarului, însă nu puteți identifica o cauză anume, este posibil să vă confruntați cu simptome provenite de la o măsea de minte, care cere o extracție imediată. În acest sens, Clinica Dr. Melnic vă oferă o intervenție rapidă, un timp minim de așteptare și, în plus, veți beneficia de o extracție de măsea la un preț convenabil.

În cazul în care măseaua nu răspunde unui tratament clasic, clinica noastră vă va recomanda o extracție de măsea. Chiar daca pare o intervenție complicată, echipa Dr. Melnic vă garantează o procedură nedureroasă, cu efecte sigure!

În ce alte situații ar trebui să apelați la extracția dentară?

 1. Atunci când niciun alt tratament efectuat anterior nu a oferit rezultate satisfăcătoare
 2. Dintele sau măseaua respectivă nu mai poate fi salvată, fiind cariată în totalitate
 3. Experimentați dureri foarte mari sau chiar insuportabile
 4. Există complicații precum infecțiile grave, abcese, procese inflamatorii sau tumori.

Desigur, aceste informații sunt pur teoretice și informative deoarece, în practică, tratamentul potrivit va fi hotărât în funcție de particularitățile danturii dumneavoastră. Decizia finală o veți lua împreună cu doctorul stomatolog, raportându-vă la propria situație.

Vezi prețuri
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .