Dr. Melnic Ion - Clinica Dr. Melnic

„Bucuria din ochii pacienților la finalul tratamentului, dar și mândria și plăcerea de a conduce o echipă medicală atât de frumoasă, mă face să continui povestea CLINICA DR. MELNIC“
Dr Ion Melnic

Bio

Decizia de a deveni dentist a venit cumva de la sine. Ambii părinti fiind stomatologi, am avut de mic contact cu aceasta meserie frumoasa. Dar dragostea pentru stomatologie am descoperit-o treptat, lucrând zi de zi cu oameni minunați, ajutând pacienții sa-si imbunatateasca calitatea vieții si chiar schimbând destine uneori. Aceste lucruri m-au făcut sa investesc in continuu in dezvoltarea mea profesionala si personala. Ca sa pot oferi pacienților mei calitatea cea mai înalta si bucuria unui zâmbet.

Educația

In 1996 am absolvit liceul la Chișinău, după 3 ani in care am fost olimpic național atât la chimie cat si la biologie. După liceu am hotărât sa continui studiile in România, la Umf “Carol Davila”, facultate pe care am absolvit-o cu succes in 2005.In perioada 2006 -2009, mi-am continuat studiile postuniversitare cu un rezidențiat in Chirurgie Dento-Alveolara, dar in același timp am început si activitatea de medic dentist generalist in mediul privat, la Clinica Eurodent BP, din București.In perioada 2009-2012 am continuat activitatea ca medic dentist, dar si ca medic chirurg la Eurodent BP, perioada in care am învățat foarte multe despre lucru in echipa mare, organizarea timpului si a afacerii.In 2012 am înființat Clinica Dr Melnic din dorința de a oferi tratamente de calitate înalta la cat mai mulți pacienți, într-un mediu frumos, curat si sigur.De la debutul clinicii in 2012, când întreaga echipa era formata din 3 oameni, Clinica Dr Melnic a crescut constant atât ca echipa cat si calitate a serviciilor oferite. Iar astăzi, in 2021 pot spune cu mândrie ca coordonez o echipa de 25 de oameni si am tratat in aceasta perioada peste 8000 de pacienți.

Timpul liber

Este destinat in mare parte familiei. Petrec mult timp cu șotia si cei doi băieți. Călătorim, gătim, petrecem timp in aer liber si facem multe alte lucruri împreuna. De asemenea iubesc orice activitate in natura – drumeții, bicicleta, pescuit etc.

Prezentare video

Dr. Melnic Ion

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .