Implant dentar - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

60

de ani experiență
cumulată

8.000+

implanturi
dentare puse

Dr. Melnic Ion

Dr. Melnic Ion

Fondator & Medic specialist în chirurgie dento-alveolară

Zâmbești din nou cu încredere

 • În comparație cu punțile și protezele, implantul are avantajul major de a înlocui rădăcina dintelui fără șlefuirea dinților vecini edentației.
 • Ajută la menținerea nivelului osului în limite estetice și funcționale optime, păstrând 95% din funcționalitatea și confortul unui dinte natural.
 • Permite protezarea fixă, oprește atrofierea osoasă, previne retracția gingiei și resorbția osului și, nu în ultimul rând, are un rol esențial în estetică dentară.
Vezi studii de caz
Totul despre implant dentar

Zâmbești din nou cu încredere

Cine poate apela la implantul dentar?
Exista contraindicații?

Fă o programare

Răspuns

Implanturile dentare sunt realizate din materiale biocompatibile ce permit osteointegrarea și elimină riscul respingerii de către organism. Tratamentul cu implant dentar este potrivit oricărei persoane care a suferit pierderea unui dinte.

Excepțiile apar în cazul pacienților care suferă de afecțiuni cardiace severe, necompensate, afecțiuni reumatice sau diabet zaharat. Pacienții cu diabet zaharat, atât de tipul I, cât și de tipul II, pot beneficia de implant dentar în condițiile în care mențin indicele glicemic în limite optime și urmează cu rigurozitate indicațiile medicului endocrinolog. Reușita intervenției în astfel de situații depinde de respectarea atentă a recomandărilor post-operatorii.

Care sunt beneficiile unui implant dentar?
Dar dezavantajele?

Fă o programare

Răspuns

În comparație cu punțile și protezele, implantul are avantajul major de a înlocui rădăcina dintelui fără șlefuirea dinților vecini edentației. Implantul presupune intervenția exclusivă asupra zonei dintelui pe care medicul trebuie să îl înlocuiască.

Beneficiile medicale ale implantului dentar sunt multiple: permite protezarea fixă, oprește atrofierea osoasă, previne retracția gingiei și resorbția osului și, nu în ultimul rând, are un rol esențial în estetica dentară.

În plus, avantajele tratamentului sunt evidente. Implantul ajută la menținerea nivelului osului în limite estetice și funcționale optime, păstrând 95% din funcționalitatea și confortul unui dinte natural. Mai mult, masticația incorectă și defectele de fonație sunt înlăturate, iar fizionomia pacientului este îmbunătățită.

Este dureroasă intervenția?

Fă o programare

Răspuns

Aplicarea implanturilor se realizează sub anestezie locală și nu veți simți nimic în tot acest timp. Regiunea în care s-a intervenit poate fi edematiată (umflată) câteva zile după, iar durerile de intensitate redusă care ar putea să apară se remit de cele mai multe ori cu antalgezice usoare.

Sfatul medicului și articole medicale despre implantologie

Vezi ultimele tranformari naturale si fii la curent cu sfaturile medicale de la specialistii nostri.

Care sunt afecțiunile predecesoare ale celei mai răspândite boli din România

16 July 2018

Ce este GLOSODINIA, cum se manifestă și ce boli grave poate să anunțe

10 November 2018

În România, pacienții sunt obișnuiți să fie tratați doar de un singur stomatolog

16 November 2018
Tipurile de implanturi oferite de clinica noastră

Straumann și Sweden & Martina

Straumann Roxolid SLActive

 • O vindecare mai rapidă și mai puțin dureroasă
 • Aproape orice situație poate fi tratată prin implanturi dentare (inclusiv pacienți diabetici)
Citește mai mult

Sweden & Martina

 • O gamă largă de posibilități de protezare în funcție de numărul și localizarea implanturilor
 • Puritatea crescută a titanului / certificat de garanție internațional
Citește mai mult

Care sunt avantajele implantului dentar

Straumann Roxolid SLActive

Implantul dentar Straumann Roxolid este un implant dezvoltat de compania elvețiană pentru a oferi o vindecare mai rapidă și mai puțin dureroasă. Cu acest sistem de implanturi perioada de vindecare a scăzut la 6-8 săptămâni, pentru cele cu suprafață SLA standard.

Vezi lista de prețuri

Implanturile Straumann Roxolid folosesc un aliaj inovator de titan
și zirconiu, proiectat special pentru implantologie.

Este un aliaj mai rezistent decât titanul pur, are proprietăți de osteointegrare excelente (timp de vindecare) și este unicul aliaj de pe piață ce oferă atât rezistență mecanică ridicată cât și osteointegrare rapidă.

Datorită proprietăților avute, aceste implanturi au și dimensiuni mai mici care permite folosirea lor în zone cu dinți mici, cum este zona frontală inferioară, sau în zone in care lățimea osului este redusă, fără să mai fie nevoie de operații de adiție de os, pentru obținerea stabilității primare.

Straumann a continuat dezvoltarea sistemelor de implanturi și a introdus sistemul de suprafețe SLActive, care face ca timpul de vindecare să fie și mai redus… un implant Straumann Roxolid SLActive poate fi încărcat protetic la 3-4 săptămâni de la inserare, care este cea mai redusă perioadă de vindecare a unui implant la ora actuală. În acest mod, tratamentul unui dinte lipsă se poate finaliza definitiv în 5-6 săptămâni.

Implantul dentar

Sweden & Martina

Tehnologia implanturilor a evoluat în ultimii ani, astfel că e important orice element care asigură integrarea perfectă a implantului, stabilitatea cât mai bună a țesuturilor înconjurătoare, funcționalitatea și o fizionomie cât mai bune.

Pentru a respecta aceste standarde de calitate, producătorii de implanturi premium au introdus câteva argumente științifice care ar trebui urmărite.

Vezi lista de prețuri

Implantul Sweden & Martina asigură cerințe de calitate premium și anume:

 • puritatea crescută a titanului;
 • tratament de suprafață (trei zone) superior;
 • design exterior astfel conceput pentru a optimiza osteointegrarea, transmiterea forțelor în mod optim către os și stabilizarea în timp a țesuturilor;
 • design interior care influențează stabilitatea bontului protetic și fizionomia viitoarei lucrări;
 • certificat de garanție internațional; o gamă larga de posibilități de protezare în funcție de numărul și localizarea implanturilor.

Implanturile sunt produse în acord cu cel mai ridicat sistem de calitate ISO 9001 / EN13485: 2004. Toate produsele Sweden & Martina S.p.A sunt supuse unor audituri ale organismelor notificate responsabile și sunt conforme cu Directiva Europeană 93/42 care reglementează producerea de dispozitive medicale.

Sweden & Martina este punctul de referință al pieței dentare în Italia. Este primul producător național și distribuitor al sistemelor de implant dentar și al produselor de consum pentru cabinetul stomatologic.

Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .   Programare

   Contact Clinica Dr. Melnic

   Fă o programare


    Bună ziua, sunt


    și vreau să-mi fac o programare la data de


    preferabil în    pentru    .


    Ma puteți contacta la


    sau la adresa


    .