Endodonţie - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește!
ești pe mâini bune

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

60

de ani experiență
cumulată

2.000+

pacienți
mulțumiți

Dr. Moise Andreea

Dr. Moise Andreea

Medic Endodont
Dr. Grigoriță Sergiu

Dr. Grigoriță Sergiu

Medic specialist endodonție

Evoluția tehnologică și-a pus amprenta și asupra acestei ramuri a stomatologiei. Pentru a ține pasul cu ultimele tipuri de tratamente trebuie să se țină cont de ultimele aparate și tehnologii apărute în domeniu. Acestea sunt menite să îmbunătățească durabilitatea și calitatea tratamentului.

Datorită faptului că tratamentul endodontic modern are o rata de succes de peste 91%, este indicat cu precădere pacienților cu pretenții la tratamente de cea mai înaltă calitate, dar în același timp și pentru rezolvarea cazurilor complexe sau complicate, evitând necesitatea extracției dentare.

Fă o programare

Cele 6 avantaje

de care se bucură pacienții când aleg tratamentul endodontic modern:

 1. Precizie
 2. Izolarea ideală a canalelor dentare
 3. Curățare eficientă și completă
 4. Obturația de canal finalizată într-o ședință în 95% din cazuri
 5. Vindecare rapidă a leziunilor dentare
 6. Rata de succes mare a tratamentului

Clinica Dr.Melnic folosește mijloace tehnologice speciale cu implementare în endodonție

Motoare rotative endodontice

Instrumente care sporesc viteza de lucru. Prin instrumentarul rotativ montat la motoarele endodontice, canalele sunt preparate într-o manieră tridimensională, astfel încât viitoarea obturație de canal să fie cât mai bine adaptată. Se folosesc ace rotative foarte flexibile care asigură o progresie mult mai sigură și mai lină în canalul radicular.

Izolarea dintelui

Izolarea dintelui se realizează cu ajutorul digăi dentare care reprezintă un câmp din latex la nivelul căruia se face o perforație prin care doar dintele tratat va ieși. Acest câmp blochează restul cavității bucale făcând imposibilă intrarea salivei(puternic încărcată microbian) la nivelul canalelor radiculare, astfel se reduce riscul apariției infecțiilor secundare tratamentelor de canal.

Apex locatorul

Este incorporat în majoritatea endomotoarelor și elimină riscul de tratamente de canal incomplete(scurte) sau în depășire.

Mijloace de amplificare optică (Lupele)

Folosirea mijloacelor de magnificație scot manopera de tratament de canal din categoria manoperelor “in orb” bazate pe proceduri tactile, operatorul având un grad mare de vizibilitate(de până la 25 de ori), obținând un tratament de canal mult mai sigur.

Radiografii digitale

Radiografiile digitale ce oferă imagine de înaltă acuratețe la o doză minimă de radiații și permite controlul lungimii de lucru în timpul intervenției.

Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .   Programare

   Contact Clinica Dr. Melnic

   Fă o programare


    Bună ziua, sunt


    și vreau să-mi fac o programare la data de


    preferabil în    pentru    .


    Ma puteți contacta la


    sau la adresa


    .