Dr. Grigoriță Sergiu - Clinica Dr. Melnic

Bio

Am ales meseria de medic stomatolog la îndemnul familiei, dar și datorită înclinației pentru materii precum biologia și chimia. Afinitatea pentru latura medicală a luat naștere încă din copilărie în urma unor experiențe legate de acest domeniu și a fost puternic amplificată de dorința de a ajuta pacienții care suferă de afecțiuni dentare.

Educația

 • Absolvent al Facultății de Medicină Dentară Carol Davilă – promoția 2015;
 • Participarea la  Congresul de Paro-Protetică al AMSPPR, un concept interdisciplinar, 03-05 martie  2016, București;
 • Participarea la Endodontic Master Series 2017, 22 Aprilie 2017 București, susținut de Dr. Aznar, Dr. Seruca, Dr. Macedo, Dr. Moinzadeh, Dr. Cristescu;
 • Participarea la cursul teoretic si practic de Protetică pe implanturi susținut de Prof. Dr. Emanuel Bratu, 23 Septembrie 2017 din Constanța;
 • Participarea la Congresul de Endo Experts, 26-28 Octombrie 2018 din Chișinău;
 • Curs Teoretic & Hands-on “Chirurgia endodontică sau endontoția micro chirurgicală” pe 3 Noiembrie 2019, București;
 • Participarea la conferința Predictibilitatea in Endodonția Modernă susținută de Prof. Dr. Arnaldo Castellucci pe 1-2 Noiembrie 2019, București.

Timpul liber

Îmi petrec timpul liber împreună cu familia și prietenii, muzică, pescuitul și călătoriile numărându-se printre pasiunile mele.

Prezentare video

Dr. Grigoriță Sergiu

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .