Chirurgie - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

Clinica Dr. Melnic are medici specialiști ce dețin cunoștințe aprofundate, dobândite atât la cursurile de specializare și perfecționare susținute de cei mai buni profesori doctori universitari din țară și străinătate , dar mai ales din experiența clinică.

3.000+

de zâmbete strălucitoare

Dr. Melnic Ion

Dr. Melnic Ion

Fondator & Medic specialist în chirurgie dento-alveolară
Dr. Moisei Tatiana

Dr. Moisei Tatiana

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară și Estetică facială

Extracții dentare

Extracția dentară înseamnă îndepărtarea unui dinte din gură. Extracțiile sunt practicate într-o largă varietate de situații incluzând caria dentară care a distrus prea mult din dinte astfel încât acesta să nu mai poată fi restaurat. Extracția dentară poate determina o teamă cel mai adesea nejustificată. Cu ajutorul tehnicilor evoluate care stau în spatele procedurii numite extracție dentară, veți descoperi că procedeul unuei extracții dentare este cel mai adesea o banalitate.

Rezecții apicale

Rezecția apicală este metoda chirurgicală care constă în extirparea apexului periapical, fiind precedată sau nu de tratamentul endodontic corect și obturația perfectă a canalului. Tratamentul endodontic se poate efectua și în timpul actului chirurgical.

Implanturi dentare

Implantul dentar este o intervenție chirurgicală prin care se introduce o rădăcină artificială pentru un dinte nou sub forma unei piese de titan pe arcada dentară.

Vezi implantologie

Frenoplastii și frenectomii

La persoanele cu fren lingual sau labial prea scurt/ prea gros se pot realiza frenectomii sau frenoplastii. Frenurile prea scurte pot încurca vorbitul și chiar adaptarea unor lucrări. Cel mei adesea se realizează în cadrul protezelor totale, unde prin inserția coborată destabilizează proteza.

Intervențiile presupun incizia sau scoaterea unei părți din fren și apoi sutura, astfel încât acesta să ajungă la nivelul/ dimensiunea dorită.

Extracții cu alveolotomie și alveoloplastie

Extracția cu alveolotomie este manopera chirurgicală de îndepărtare a unei rădăcini dentare fracturate, rămasă profund intraosos în urma unei extracții recente sau mai vechi.

Extracții molari de minte incluși și semiincluși

Extracția trebuie luată în calcul, însă cel mai bine este să consulți medicul stomatolog, care îți poate da o părere avizată. O intervenție de extracție ar trebui să aibă loc în cazul în care dinții nu au loc pe arcadă. Extracția măselei de minte se numește germectomie sau extragerea dintelui în stadiu de germen, realizată de cele mai multe ori încă de la vârsta de 12-14 ani.

Incizie abcese

Abcesul dentar reprezintă o infecție acută ce se manifestă prin acumularea de puroi în țesuturile moi ale cavității bucale, afecțiunea necesitând tratament de urgență. Intervenția constă în incizia abcesului și drenarea colecției infectate. Simptomele abcesului sunt durere pulsatilă, tumefactie și congestie, jenă la masticație, plus stare generală proastă, cu febră și insomnie.

Intervenții de chirurgie parodontală-operații cu lambou

Operațiile cu lambou sunt proceduri invazive utilizate în tratarea bolilor parodontale avansate. În timpul acestei intervenții se decolează mucoasa gingivală împreună cu sau fără periost, pentru a avea acces la rădăcina dintelui și pentru a curăța pungile parodontale, eventual pentru a corecta defectele sau diformitățile osului alveolar.

Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .