Aparat dentar - Clinica Dr. Melnic

Ai încredere în specialiștii noștri

Dacă vă doriți ca dantura dumneavoastră să fie perfectă din toate punctele de vedere, optați pentru tratamentele ortodontice din cadrul Clinicii Dr. Melnic. Aici veți beneficia de cele mai mari avantaje, de la medici ortodonți cu o experiență bogată, până la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Când ar trebui să optați pentru acest tip de tratament?

Aparatul ortodontic este recomandat copiilor și adolescenților, dar și persoanelor cu vârsta peste 20 de ani, care se regăsesc într-una sau mai multe dintre situațiile următoare:

 • Dinții sunt înghesuiți, iar resturile alimentare și bacteriile nu pot fi îndepărtate corespunzător în timpul periajului sau cu ajutorul aței dentare
 • Dinții au crescut într-o poziție incorectă și sunt strâmbi
 • Mușcătura nu este una corectă
 • Dinții se află la distanțe prea mari unul de celălalt
 • Maxilarul superior și maxilarul inferior nu sunt bine aliniate

Pentru ce tipuri de aparate puteți opta în cadrul clinicii Dr. Melnic?

În funcție de problema cu care vă confruntați, veți putea alege împreună cu medicul ortodont, în urma unui consult amănunțit, unul dintre următoarele aparate dentare:

 1. Fix – trebuie purtat constant și poate corecta probleme grave de ortodonție
 2. Mobil – acționează pentru corectarea anomaliilor doar pe perioada purtării, care este de aproximativ 16 ore pe zi
 3. Safir, ceramic sau metalic.
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .