Dr. Busuioc Vasile - Clinica Dr. Melnic

Bio

Sunt medic stomatolog si nu regret alegerea făcuta, in cabinet îmi găsesc plăcerea de a ajuta oamenii a căror recunoștința îmi umple sufletul de bucurie si ma motivează sa dau maxim din ce știu si pot.

Aici am învățat sa ascult, sa fac echipa cu pacientul si sa ii ofer întotdeauna varianta terapeutica cea mai bună.

Daca tot ne petrecem o mare parte din viata la munca, sa fie plăcut, alături de o echipa unita, acceptând provocările si bucurându-ne de rezultate – pana acum le-am găsit pe toate la clinica Dr. Melnic.

Educația

 • M-am nascut intr-o familie de profesori, biologie si chimie, iubindu-mi parintii am indragit materiile la pachet.
 • In 2008 am absolvit liceul teoretic Mihail Sadoveanu din or Hincesti, Republica Moldova. Admis fara concurs la UTM ( universitatea tehnica a Moldovei) in baza diplomei de gradui 1 la Olimpiada Republicana la Chimie, admis la UMF Nicolae Testemitanu si la UMF Carol Davila, facultatea de medicina dentara, am ales sa vin la Bucuresti pentru studii.
 • Din 2009, student in anul 2, am inceput activitatea de voluntariat, la inceput in cadrul clinicii Eurodent BP, si mai tarziu la clinica Dr. Melnic.
 • In 2014 am obtinut diploma de licenta  si am inceput activitatea ca medic dentist generalist, pe parcurs am gasit domeniul proteticii dentare cel mai captivant si de atunci investesc in cursuri, aplic tehnici noi lucrez cu materiale de calitate inalta si am o colaborare eficienta cu laboratorul clinicii noastre – impreuna ne bucuram de rezultatele muncii intregii echipe.

Timpul liber

Am avut de ales după liceu: medicina sau industrie alimentara. In timpul liber îmi place sa experimentez tot felul de combinații de gust – daca ieșim in natura – sunt pe lângă ceaun sau grătar, daca suntem acasă – nu ezit sa fac măcar niște clătite! – așa nu am lăsat sa moara pasiunea pentru gătit.

Îmi plac drumețiile, mersul cu bicicleta, înotul, schiatul, voleiul, tenisul de masa si alergatul!

Prezentare video

Dr. Busuioc Vasile

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .