Conceptul All On 4 / All On 6
cu dinți ficși în 24H

Prin acest sistem, pacientului i se inserează implanturile dentare și i se aplică lucrarea protetică într-o singură zi, putând astfel să își reia imediat activitatea zilnică.

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

În prezent în România, peste 30% dintre adulți suferă de edentații multiple (cel puțin un dinte lipsă), de aceea calitatea vieții, dar și sănătatea întregului organism le este afectată.

1. Cărui tip de pacienți se adresează sistemul ALL ON 4 / ALL ON 6 ?

 • Celor care suferă de parodontoză;
 • Celor cu edentație superioara/inferioară totală sau partială;
 • Celor afectați de patologii cronice ( diabet, boli cardiovasculare );
 • Celor cărora activitatea cotidiană le cere o restaurare dentară rapidă.

2. De ce recomandăm acest sistem?

 • Aspect 100% natural;
 • Intervenția este minim invazivă;
 • Rezistență în timp;
 • Costuri mai mici;
 • Redobândirea imediată a funcției masticatorii;
 • Elimină disconfortul protezelor dentare mobile;
 • Realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant, toate în aceeași zi.

3. Care sunt etapele acestui concept?

O primă consultație care presupune efectuarea unor radiografii și poze, eventual un CT pentru stabilirea planului de tratament

Faza chirurgicală – se fac eventualele extracții, se inserează implanturile și dacă este cazul se va face adiție osoasă și se remodelează gingia.

În 24 de ore de la inserarea implanturilor, se atașează lucrarea protetică.

4. Cum întreținem lucrarea?

Dușul bucal este un dispozitiv prevăzut cu un rezervor în care se va pune apă și apă de gură și care are un jet puternic care va asigura igienizarea corespunzătoare sub lucrarea protetică. Acesta este un dispozitiv obligatoriu pentru igienizarea oricărui pacient purtător de punți protetice pe implant și nu numai.

După fixarea lucrării menținerea unei stări de igienă bucală perfectă este importantă, atât pentru vindecarea gingivală (următoarele 10 zile), cât și pentru vindecarea osoasă (osteointegrarea 3 -6 luni).

Pacientul va clăti gura fără a folosi apa de gură și va folosi o periuță moale cu care va igieniza lucrarea menajând gingia, timp de 48 de ore. După cele 48 de ore, pacientul va folosi zilnic apă de gură după periaj.

După ce s-au scos firele, pacientul va incepe igienizarea și cu ajutorul dușului bucal. Pentru menținerea rezultatelor bune pe termen lung, este recomandat ca la 6 luni să se vină la igienizări.

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament al bolii parodontale, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

Programează o consultație rapid!

Completează formularul de mai jos, indicând care este problema pe care o suferiți și disponibilitatea unui consult stomatologic la unul din specialiștii clinicii Dr. Melnic