Urgențe stomatologice - Clinica Dr. Melnic

Ce servicii găsești la Clinica Dr. Melnic?

Fie că durerea de dinți nu vă dă pace dumneavoastră, fie că aveți un copil suferind din această cauză, vă recomandăm să apelați instant la ajutor specializat. Urgențele stomatologice din București vi le rezolvăm extrem de repede datorită faptului că acum suntem prezenți în sectorul 4 al Capitalei. Astfel, pentru urgențe stomatologice sector 4 vă așteptăm la clinica din Tineretului.

De ce să alegeți clinica Dr. Melnic pentru urgențele dentare?

 • Nu veți aștepta medicul stomatolog, căci ne caracterizează punctualitatea
 • Durerea nu va persista
 • Veți beneficia de cele mai bune tratamente
 • Vă punem la dispoziție aparatură modernă
 • Problema va fi identificată și rezolvată
 • Toate instrumentele sunt sterilizate

Știm că durerile de dinți pot apărea în orice moment din zi, așa că vă stăm la dispoziție. Încercăm să ne asigurăm că toți pacienții care ne trec pragul clinicii sunt atent îngrijiți și că problemele dentare sunt rezolvate cât mai repede. Pentru că deviza noastră este “fără durere” vrem să îi încurajăm pe toți cei care au urgențe stomatologice să vină la clinică și să nu mai amâne niciun moment, întrucât totul se poate agrava.

Copiii sunt bineveniți

Întrucât înțelegem teama copiilor de a lua contact cu medicii stomatologi, în special când au dureri foarte mari, ne străduim ca la clinica noastră din București ei să vină fără frică. Cu toate că lipsa cooperări este des întâlnită la copii, medicii noștri specialiști caută modalități și resurse cu ajutorul cărora se asigură că totul decurge bine.

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .