Clinica Dr. Melnic, destinația perfectă pentru turismul medical - Clinica Dr. Melnic

Ȋn Londra, de exemplu, o radiografie panoramică și un consult pornesc de la 100 £ (n.r. 550 lei), pe când ȋn București, aceleași servicii costă mai puțin de jumătate, ȋntre 150 și 200 de lei. Iar dacă vorbim despre proceduri chirurgicale, proteze sau implanturi, diferențele sunt uriașe.

Românii simpli din diaspora, precum muncitorii necalificați, sunt, probabil, ȋn cea mai complicată situație. Lipsa asigurării de sănătate dentară ȋn țara de adopție și prețurile mari ȋi descurajează să meargă la controale stomatologice periodice și chiar să ȋși rezolve probleme minore.

Pentru că nu toți ȋși permit să se ȋntoarcă acasă anual, până când ajung la noi ȋn cabinet, deja problemele lor se agravează și uneori este prea târziu să le mai salvăm dinții. Și atunci ajungem la extracții, implanturi sau proteze, chiar dacă mulți dintre ei sunt tineri.

Ȋn afară de costuri, mai este un aspect extrem de important atunci când vorbim despre sănătate, și anume calitatea actului medical. Trebuie să spunem și că marile clinici din România, cum este și clinica Dr. Melnic, au materiale de top, aparatură și tehnologie de ultimă generație, iar specialiștii de aici și serviciile stomatologice pe care le oferă sunt cel puțin la fel de bune precum cele din Marea Britanie, Germania, Franța sau Elveția.

Tratamente impecabile, ȋn timp record și la prețuri corecte

Știm deja că pentru toți pacienții noștri, time is money, și de aceea facem tot posibilul pentru a-i ajuta să ȋși folosească timpul petrecut ȋn România, ȋntr-un mod cât mai eficient. Fie că este vorba despre turiști străini, care vor să profite de cele câteva zile de concediu pentru a vizita Bucureștiul și ȋmprejurimile, fie că este vorba de români care doresc să petreacă timp cu familia și prietenii, la clinica Dr. Melnic, ȋi ajutăm să ȋmbine utilul cu plăcutul.

Avem pachete personalizate, potrivite tuturor celor care practică turismul dentar ȋn România. Unul dintre cele mai populare servicii pe care le oferim turiștilor și nu numai este conceptul Fast&Fixed – dinți ficși ȋn 24 de ore. Prin acest sistem, pacientului i se inserează până la 10 implanturi dentare, 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibula, și i se aplică lucrarea protetică fixă într-o singură zi, putând astfel să își reia imediat activitatea cotidiană și viața socială, fără disconfort ȋn masticație sau vorbire. Asta ȋnseamnă că vizitele la stomatolog nu ȋl vor ȋmpiedica să iasă la restaurant sau să aibă ȋntâlniri cu alte persoane. Ȋn plus, se va putea ȋntoarce ȋn țara natală sau de adopție ȋn doar câteva zile, cu un zâmbet complet nou, sănătos și cu aspect 100% natural.

Lucrarea este una rezistentă, dar durata ei de viață depinde foarte mult de cum este ȋntreținută. Igiena orală este sfântă la acest capitol (periaj, apă de gură, duș bucal), dar și alimentația sănătoasă joacă un rol important ȋn menținerea rezultatelor bune. Coroanele dentare sunt, de asemenea, extrem de căutate, datorită funcțiilor multiple: atât ȋn pentru sănătatea dinților pe care ȋi ȋnvelește, cât și pentru aspectul estetic natural.

Fațete dentare

Tot pentru protecția și frumusețea zâmbetului, pacienții noștri din țară și din străinătate aleg să poarte fațete dentare. Ele sunt o investiție de durată, care rezistă, fără probleme, cel puțin 10 ani. Diferențele de preț pentru acest serviciu sunt foarte mari, dacă este să comparăm costurile de la clinica Dr. Melnic cu cele de la o clinică similară din Londra, de exemplu. La noi, o fațetă dentară costă ȋntre 1.200 și 2.000 de lei, pe când ȋn capitala Marii Britanii prețul per fațetă ȋncepe de la 675 £, adică peste 3.700 de lei.

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .