Clinica dentară Dr. Melnic din Bucureşti a ajuns la aproape 1m. euro în 2020 - Clinica Dr. Melnic

Medicul Ion Melnic: „Nu vreau să fac o reţea de clinici, prin reţea se pierde relaţia directă între pacient şi doctor“

 1. Clinica Dr. Melnic a pornit în 2012, iar în prezent a ajuns la 30-50 de pacienţi zilnic cu două unităţi în Bucureşti
 2. Printre cele mai frecvente intervenţii sunt implanturile şi tratarea afecţiunilor parodontale

Medicul Ion Melnic, specializat în chirurgie dentară, a pornit un busi­ness propriu în 2012, des­chizând o clinică dent­ară în Bucureşti pe care a dus-o la afaceri de aproa­pe 1 mil. euro în 2020.

Pentru a răspunde solicitărilor pacienţilor, me­dicul a mai investit ulterior 350.000 de euro pentru a deschide în ace­eaşi zonă un al doilea cabinet, însă nu vede dezvoltarea businessului în reţea.

“Clinica este în zona Tineretului, am deschis şi al doilea sediu în aceeaşi zonă, este o extensie a sediului, mai mult din necesitatea să extind capacitatea. Nu vreau să fac o reţea de clinici. Văd cumva businessul în stomatologie diferit faţă de alt business. Prin reţea se pierde relaţia directă între pacient şi doctor. Pe măsură ce ai mai mulţi angajaţi, e mai greu ca toată lumea să ofere aceleaşi servicii. Eu prefer să merg până la capacitate maximă cât pot, dar să ştiu că am în control toată afacerea“
a povestit pentru ZF medicul Ion Melnic.

El a precizat că cele două clinici au câte 250 mp ca suprafaţă fiecare, iar una dintre ele are şi propriul laborator şi centru de radiologie, un avantaj în faţa altor cabinete. Pacienţii pot să meargă astfel în cadrul aceleiaşi clinici pentru investigaţii suplimentare, iar medicii pot colabora mai uşor, explică fondatorul Dr. Melnic.

“În prima clinică sunt patru cabinete. Planul la clinica a doua este să concentrez lucrurile mai complexe şi mai costisitoare. Având şi laboratorul în aceeaşi clădire, îmi permite să fac lucrurile mai complex şi mai rapide, este un avantaj în piaţă“
a mai spus antreprenorul

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .