Urgente stomatologice Bucuresti

Cabinet Stomatologic » Urgente stomatologice Bucuresti
Urgente stomatologice Bucuresti 2017-12-07T15:53:32+00:00

Stomatologie Urgente

La Clinica Dr. Melnic punem accent pe sanatatea si confortul pacientului, motiv pentru care vrem sa ne asiguram de faptul ca durerile de dinti nu va provoaca stari neplacute.

In privinta urgentelor stomatologice masurile trebuie luate imediat, iar medicii nostri va stau la dispozitie cu cele mai eficiente tratamente. Scapati de durerea insuportabila pe care v-o provoaca dantura si nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon: 021.327.63.55 | 0733.743.287.

Fie ca durerea de dinti nu va da pace dumneavoastra, fie ca aveti un copil suferind din aceasta cauza, va recomandam sa apelati instant la ajutor specializat. Urgentele stomatologice din Bucuresti vi le rezolvam extrem de repede datorita faptului ca acum suntem prezenti in sectorul 4 al Capitalei. Astfel, pentru urgente stomatologice sector 4 va asteptam la clinica din Tineretului.

De ce sa alegeti clinica Dr. Melnic pentru urgentele dentare?

Va asteptam la clinica noastra pentru rezolvarea urgentelor dentare si va asiguram ca:

  • nu veti astepta medicul stomatolog, caci ne caracterizeaza punctualitatea;
  • durerea nu va persista;
  • veti beneficia de cele mai bune tratamente;
  • va punem la dispozitie aparatura moderna;
  • problema va fi identificata si rezolvata;
  • toate instrumentele sunt sterilizate.

Stim ca durerile de dinti pot aparea in orice moment din zi, asa ca va stam la dispozitie. Incercam sa ne asiguram ca toti pacientii care ne trec pragul clinicii sunt atent ingrijiti si ca problemele dentare sunt rezolvate cat mai repede. Pentru ca deviza noastra este “fara durere” vrem sa ii incurajam pe toti cei care au urgente stomatologice sa vina la clinica si sa nu mai amane niciun moment, intrucat totul se poate agrava.

Copiii sunt bineveniti

Intrucat intelegem teama copiilor de a lua contact cu medicii stomatologi, in special cand au dureri foarte mari, ne straduim ca la clinica noastra din Bucuresti ei sa vina fara frica. Cu toate ca lipsa cooperari este des intalnita la copii, medicii nostri specialisti cauta modalitati si resurse cu ajutorul carora se asigura ca totul decurge bine.

Urgente Stomatologice Copii Bucuresti

Nu lasati urgentele dentare sa va strice nici dispozitia, nici serile sau somnul. Apelati la clinica stomatologica Dr. Melnic din sectorul 4 pentru rezolvarea oricaror probleme care nu suporta amanarea. De asemenea, pentru a evita aparitia unor astfel de situatii va recomandam sa veniti pentru constultatii. Va garantam ca vom lua toate masurile necesare si ca vom apela la cele mai bune tratamente, astfel incat durerile sa nu-si mai faca aparitia.

Programează o consultație

021.327.63.55 | 0733.743.287

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-