Tratament acid hialuronic - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,ești pe mâini bune!

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

60

de ani experiență
cumulată

Dr. Moisei Tatiana

Dr. Moisei Tatiana

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară și Estetică facială

De ce ar trebui să optați pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic?

În primul rând, injectarea acidului hialuronic în buze conferă un aspect natural, elimină ridurile din zona gurii, asigură un contur definit, un volum general compact și, totodată, vă oferă un aer întinerit. De asemenea, vă garantăm utilizarea celui mai bun acid hialuronic pentru buze, ceea ce inseamnă că rezultatele vor fi vizibile între 6 si 12 luni.

Beneficiile intervenției:

 1. Prețul unei proceduri de injectare a acidului hialuronic la nivelul buzelor este accesibil
 2. Cantitatea de acid hialuronic injectabil poate fi controlată cu ușurință
 3. Procedura durează între 35 și 40 de minute
 4. Se utilizează anestezia locală, ceea ce înseamnă că nu vă veți confrunta cu dureri

Când ar trebui să apelați la acidul hialuronic pentru buzele dumneavoastră?

Deși puteți alege oricând să optați pentru buze mărite cu acid hialuronic, există câteva situații în care chiar este recomandat să apelați la această metodă:

 • Dacă buzele dumneavoastră și-au pierdut din volum din cauza unor intervenții chirurgicale nereușite;
 • Dacă vă doriți să ascundeți anumite defecte ale buzelor dumneavoastră;
 • Dacă vreți să reduceți ridurile din jurul buzelor;
 • Dacă nu sunteți mulțumită de conturul buzelor dumneavoastră.

În ceea ce privește contraindicațiile, nu vă recomandăm să optați pentru augmentarea buzelor dacă ați suferit de disfuncții ale nervilor faciali, infecții cu hepatită recurentă sau dacă ați fost diagnosticată cu diabet sau boli autoimune.

Programează o consultație

Dacă vă hotărâți să alegeți injecțiile cu acid hialuronic, vă așteptăm la clinica Dr. Melnic din București, iar pentru programări și informații suplimentare despre această procedură, vă invităm să ne contactați prin metodele alăturate.

Fă o programare

Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .