Fast & Fixed ALL ON 4 / ALL ON 6 - Clinica Dr. Melnic

Zâmbește,
ești pe mâini bune

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate deosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

60

de ani experiență
cumulată

8.000+

implanturi
dentare puse

Dr. Melnic Ion

Dr. Melnic Ion

Fondator & Medic specialist în chirurgie dento-alveolară
Dr. Moisei Tatiana

Dr. Moisei Tatiana

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară și Estetică facială
Zâmbești din nou în 24h

Cu Fast & Fixed

Conceptul All-on-4 / All-on-6, cunoscut și prin sintagma Fast&Fixed, este un sistem de ultimă generație care îți permite să ai dinți noi în ziua intervenție sau maxim în 24h. Fie că ai pierdut unul, mai mulți sau toți dinții, aceștia pot fi reabilitați complet în doar 24h. Sistemul este recomandat și pacienților purtători de proteză, care se vor putea bucura din nou de dinți ficși, fără grija fixării protezei.

Vezi studii de caz
Întrebări frecvente și răspunsuri despre

ALL ON 4 / ALL ON 6?

Cărui tip de pacienți se adresează sistemul

 • Celor care suferă de parodontoză;
 • Celor cu edentație superioara/inferioară totală sau partială;
 • Celor afectați de patologii cronice (diabet, boli cardiovasculare);
 • Celor cărora activitatea cotidiană le cere o restaurare
  dentară rapidă.

Care sunt etapele acestui concept?

 1. O primă consultație care presupune efectuarea unor radiografii și poze, eventual un CT pentru stabilirea planului de tratament;
 2. Faza chirurgicală – se fac eventualele extracții, se inserează implanturile și dacă este cazul se va face adiție osoasă și se remodelează gingia;
 3. În 24 de ore se aplică lucrarea protetică provizorie;
 4. După 4-6 luni se execută lucrarea protetică definitivă fixă, care reface integral dantura unui maxilar.

Cum întreținem lucrarea?

 • După fixarea lucrării menținerea unei stări de igienă bucală perfectă este importantă, atât pentru vindecarea gingivală (următoarele 10 zile), cât și pentru vindecarea osoasă (osteointegrarea 3 -6 luni).
 • Pacientul va clăti gura fără a folosi apa de gură și va folosi o periuță moale cu care va igieniza lucrarea menajând gingia, timp de 48 de ore. După cele 48 de ore, pacientul va folosi zilnic apă de gură după periaj.
 • După ce s-au scos firele, pacientul va incepe igienizarea și cu ajutorul dușului bucal. Pentru menținerea rezultatelor bune pe termen lung, este recomandat ca la 6 luni să se vină la igienizări.

Dușul bucal este un dispozitiv prevăzut cu un rezervor în care se va pune apă și apă de gură și care are un jet puternic care va asigura igienizarea corespunzătoare sub lucrarea protetică. Acesta este un dispozitiv obligatoriu pentru igienizarea oricărui pacient purtător de punți protetice pe implant și nu numai.

Implant Dentar Sigur și Eficient

 • Obții un aspect 100% natural
 • Intervenția este minim invazivă
 • Implanturile pot ține o viață dacă sunt îngrijite corespunzător
 • Scapi de disconfortul protezelor dentare mobile
 • Procedura de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant sunt realizate toate în aceeași zi

Fast & Fixed

Fast & Fixed

ALL ON 4

Studii de caz implanturi și dinți ficși în 24h

Pacientul: B. M.

23 September 2021

Pacientul C.S.

7 December 2023
Pacientul M.C

Pacientul M.C

9 March 2022
Ce spun clienții clinicii Dr. Melnic

Mii de zâmbete transformate

 • “Vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți, o igienă fantastică, o echipă minunată. Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul cu care m ați tratat. Mi ați dat încrederea de a zâmbi din nou . Recomand Clinica Melnic!!”
  Trif Sorinela
 • “Recomand Clinica dr.Melinc cu încredere pentru echipă de excepție și atmosfera care te vor ajuta să îți lași frica față de dentist la ușa. Aici medicii îți explică ce tratament ți se potrivește și împreună cu ei iei cea mai bună decizie pentru dantura ta. Mulțumesc domnului dr Melinc și doamnei doctor Cătălina Fleancu pentru profesionalism!”
  Tori Victoria
 • “Recomand cu drag, mai ales dna doctor Moise Andreea la care m-am tratat si a fost atat de draguta si rabdatoare, ba chiar am ajuns sa radem si nu am simtit nicio durere. Merg cu incredere si imi place profesionalismul ei, cum imi explica planul de tratament si solutiile cele mai bune pentru mine.”
  Madalina Pitu
 • “Recomand din toată inima Clinica Dr. Melnic! Profesionalismul, dar și grija față de pacient sunt doar două dintre calitățile medicilor din clinică. Teama de stomatolog m-a ținut mult timp departe de scaunul medicului, însă domnișoara Dr. Andreea Moise a reușit să mă aducă în clinică și ușor, ușor a început să îmi trateze problemele pe care le aveam. Acum am ajuns să aștept cu nerăbdare următoarea programare! Cinci stele pentru profesionalismul și seriozitatea ei sunt puține!”
  Anda Anghelache
Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .