Fixarea protezei dentare
București

Aici găsiți cel mai bun raport calitate-preț pentru protezele dentare!

Prețul intervențiilor depinde de tipul tratamentului protetic potrivit pentru dumneavoastră. Însă, trebuie să știți că toate prețurile sunt accesibile, iar profesionalismul și calitatea serviciilor garantează faptul că veți fi pe deplin mulțumit că ați apelat la Clinica Dr. Melnic!

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Servicii pentru fixarea protezei dentare la Clinica Dr. Melnic

O dantură îngrijită este absolut necesară pentru a vă bucura, fără probleme, de activitățile zilnice. Totul, de la a mânca, până la a comunica cu cei din jur, se bazează pe o dantură puternică și sănătoasă. În plus, aceasta are un rol estetic foarte important, căruia trebuie să ii acordați o atenție sporită. Însă, sunt situații în care, din pricina unor probleme, dinții unui pacient trebuie înlocuiți parțial sau total.

Din acest motiv, protezele dentare au devenit foarte apreciate și foarte utilizate pentru funcțiile atât de necesare pe care le îndeplinesc. Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu o astfel de situație, trebuie să știți că protezele reprezintă soluția ideală!

Câte tipuri de proteze dentare există și când anume se folosesc?

În funcție de mărime, protezele pot fi de doua feluri: parțiale sau totale.

  • Cele parțiale sunt folosite în momentul în care pacientului îi lipsesc unul (proteză unidentară) sau mai mulți dinți, dar care încă are o parte din dantura naturală.
  • Proteza dentară totală este cea care se utilizează în cazurile mai grave, în care pacientul nu mai dispune deloc de dinții naturali.

De asemenea, o altă clasificare separă tipul de proteze dentare în cele mobile și cele fixe. Pe termen lung, cele fixe asigură un confort sporit, însă cele mobile sunt mai ieftine și reprezintă o soluție potrivită pentru persoanele cu un buget redus.

Medicii de la clinica noastră se vor asigura că primiți toate informațiile importante, utile, în momentul în care apelați la unul dintre serviciile noastre. Aceștia vă vor indruma și vă vor recomanda cele mai bune rezolvări ale problemelor cu care vă confruntați.

Vă așteptăm cu aceleași servicii de lux la prețuri rezonabile. La Clinica Dr. Melnic ești în siguranță și pe mâini bune!

Strada Biserica Alexe, Nr. 2
București – Zona Tineretului

0733.743.287 / 0742.213.664

E-mail: office@clinicadrmelnic.ro

Luni: 9:00 – 20:00
Marți: 9:00 – 20:00
Miercuri: 9:00 – 20:00
Joi: 9:00 – 20:00
Vineri: 9:00 – 20:00
Sâmbătă: 10:00 – 16:00
Duminică: ÎNCHIS