Estetică Dentară
București

Ce presupune Estetica Dentară?
 • Fațetări ceramice și de compozit, coroane de acoperire integral fizionomice metalo-ceramice;
 • Refacerea dinților frontali care prezintă discromii, distrucții coronare importante, fracturi cu ajutorul coroanelor de acoperire integral fizionomice;
 • Albirea dentară;
 • Coroane integral ceramice;
 • Reabilitări orale complexe (implanturi, proteze, etc)

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Într-o lume asaltată de imaginea tinereții și a frumuseții perpetue, oamenii vor căuta mereu ajutor pentru a obține imaginea ”perfectă”. În zilele noastre, aproape toată lumea își dorește un zâmbet strălucitor, asemănator vedetelor de cinema, însă fumatul, consumul băuturilor carbogazoase de genul coca-cola, consumul de cafea, de ceai negru și de vin roșu, precum și procesul natural de îmbătrânire al dinților duc la îngălbenirea acestora. De aceea, tratamentul de albire realizat de către medicul stomatolog devine o practică frecventă astăzi și unul din tratamentele cosmetice cel mai des solicitate de către pacienți.

Aproape toți ne putem albi dinții. Excepție fac femeile însărcinate sau cele care alăptează, copiii, persoanele care iau medicamente foto-reactive. Înainte de tratamentul de albire este necesară igienizarea cavității bucale prin detartraj, periaj profesional, tratamentul cariilor dentare,etc. În urma albirii poate aparea o ușoară sensibilitate dentară, dar aceasta este trecătoare. Tratamentul este urmat de fluorizare, pentru a proteja smalțul dentar. Rezultatele obținute se mențin o perioadă mai lungă de timp dacă se evită consumul băuturilor, alimentelor care au un conținut crescut de coloranți, a fumatului.

Fațetele ceramice sunt indicate în:

 1. spațiile dentare inestetice
 2. înghesuiri dentare
 3. discromii
 4. traumatisme sau leziuni
 5. forme sau dimensiuni inestetice ale dinților

Fațetele conservă în general vitalitatea dintelui, necesită o șlefuire minimă ( 0,6 mm), sunt foarte fizionomice.

Avantajele fațetelor pe zirconiu:

 1. Au o estetică foarte bună
 2. Au un grad înalt de precizie
 3. Ceramica de o calitate excepțională le conferă o transluciditate similară dinților naturali
 4. Sunt foarte rezistente în timp datorită prezenței suportului de zirconiu

Noutate: Fațetele pe zirconiu

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament al bolii parodontale, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate dosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

Programează o consultație