Tratament ortodontic cu aparat dentar în București

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Întreaga echipa a clinicii Dr. Melnic știe că atât aspectul, cât și sănătatea danturii sunt elementele de bază ale unui zâmbet perfect. Din acest motiv, vă punem la dispoziție cele mai bune servicii de ortodonție din București și vă oferim soluții moderne pentru tratarea problemelor dumneavoastră.

Dantura este una dintre parțile corpului care pot spune multe despre sănătatea și igiena unei persoane. Astfel, în cazul în care vă doriți să aveți un zâmbet strălucitor și dinți îngrijiți, cea mai bună soluție este să apelați la tratamentul cu aparat dentar.

Când ar trebui să optați pentru acest tip de tratament?

Aparatul ortodontic este recomandat copiilor și adolescenților, dar și persoanelor cu vârsta peste 20 de ani, care se regăsesc într-una sau mai multe dintre situațiile următoare:

  • Dinții sunt înghesuiți, iar resturile alimentare și bacteriile nu pot fi îndepărtate corespunzător în timpul periajului sau cu ajutorul aței dentare
  • Dinții au crescut într-o poziție incorectă și sunt strâmbi
  • Mușcătura nu este una corectă
  • Dinții se află la distanțe prea mari unul de celălalt
  • Maxilarul superior și maxilarul inferior nu sunt bine aliniate

Pentru ce tipuri de aparate puteți opta în cadrul clinicii Dr. Melnic?

În funcție de problema cu care vă confruntați, veți putea alege împreună cu medicul ortodont, în urma unui consult amănunțit, unul dintre următoarele aparate dentare:

Fix – trebuie purtat constant și poate corecta probleme grave de ortodonție

Mobil – acționează pentru corectarea anomaliilor doar pe perioada purtării, care este de aproximativ 16 ore pe zi

Safir, ceramic sau metalic.

Dacă vă doriți ca dantura dumneavoastră să fie perfectă din toate punctele de vedere, optați pentru tratamentele ortodontice din cadrul Clinicii Dr. Melnic. Aici veți beneficia de cele mai mari avantaje, de la medici ortodonți cu o experiență bogată, până la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Programează o consultație