Albirea Dinților
București

Clinica Dr. Melnic vă pune la dispoziție oferte de preț pentru albirea profesională a dinților la domiciliu. Prin folosirea gutierelor, această tehnică este cea rapidă, eficientă și foarte comodă pentru dumneavoastră.

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Tratamentul de
albire profesională a dinților

Oricine își dorește să aibă un zâmbet cuceritor, dar și o dantură sănătoasă. Dinții sunt ca niște bureți care absorb substanțe din ceea ce consumăm la fiecare masă, de aceea este posibil ca periajul de două ori pe zi să nu fie suficient pentru menținerea sănătății și a albului strălucitor al danturii.

Ce trebuie să știți despre albirea dinților?

Principalele cauze ale îngălbenirii dinților sunt consumul de cafea, tutun, băuturi acidulate și zahăr, ce afectează rezistența smalțului și duc la deterioarea completă în timp. De aceea, chiar și în urma oricărui tratament, este nevoie de o îngrijire sporită.

Înainte de a incepe tratamentul, trebuie să știți că:

  • Acesta nu afectează rezistența și calitatea dinților
  • Substanțele folosite în acest proces sunt de calitate și au rolul de a îndepărta petele de pe dantura dumneavoastră
  • Pentru a vă asigura de un rezultat optim, folosiți o pastă de dinți care să susțină întregul proces de albire
  • Mici sensibilități ale danturii pot apărea ulterior
  • Plăcile sau dinții falși nu pot fi albiți
Echipa clinicii Dr. Melnic din București vă asigură că beneficiați de soluțiile potrivite și rapide pentru a vă recăpăta zâmbetul. Tratamentul de albire a dinților propus de specialiștii noștri este sigur, eficient și corespunde nevoilor pacienților care vor să scape de pete și culorile neplăcute.

Dentistul vă poate oferi personal mai multe detalii privind întreg procesul, dar și opțiunea potrivită pentru dantura dumneavoastră. Obțineți chiar acum o programare pentru a vă bucura cât mai curând de beneficiile tratamentului de albire a dinților.

Programează o consultație