Mărirea buzelor cu Acid Hialuronic în București

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Pentru că în cadrul Clinicii Dr. Melnic sănătatea și confortul pacientului sunt cele mai importante aspecte, echipa noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii estetice de înaltă calitate.

Buzele reprezintă punctul de atracție atunci când vine vorba despre senzualitatea unei femei. Tocmai de aceea, dacă vă doriti să aveți buze pline, perfect conturate și un zâmbet cât mai atrăgător, cea mai bună variantă la care puteți apela este o intervenție nechirurgicală, bazată pe injecții cu acid hialuronic – una dintre cele mai populare proceduri ale Clinicii Dr. Melnic.

Acid hialuronic și fillere dermale

De ce ar trebui să optați pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic?

În primul rând, injectarea acidului hialuronic în buze conferă un aspect natural, elimină ridurile din zona gurii, asigură un contur definit, un volum general compact și, totodată, vă oferă un aer întinerit. De asemenea, vă garantăm utilizarea celui mai bun acid hialuronic pentru buze, ceea ce inseamnă că rezultatele vor fi vizibile între 6 si 12 luni.

Alte beneficii:

  • Prețul unei proceduri de injectare a acidului hialuronic la nivelul buzelor este accesibil
  • Cantitatea de acid hialuronic injectabil poate fi controlată cu ușurință
  • Procedura durează între 35 și 40 de minute
  • Se utilizează anestezia locală, ceea ce înseamnă că nu vă veți confrunta cu dureri

Când ar trebui să apelați la acidul hialuronic pentru buzele dumneavoastră?

Acid hialuronic și fillere dermale

Deși puteți alege oricând să optați pentru buze mărite cu acid hialuronic, există câteva situații în care chiar este recomandat să apelați la această metodă:

  • Dacă buzele dumneavoastră și-au pierdut din volum din cauza unor intervenții chirurgicale nereușite;
  • Dacă vă doriți să ascundeți anumite defecte ale buzelor dumneavoastră;
  • Dacă vreți să reduceți ridurile din jurul buzelor;
  • Dacă nu sunteți mulțumită de conturul buzelor dumneavoastră.

În ceea ce privește contraindicațiile, nu vă recomandăm să optați pentru augmentarea buzelor dacă ați suferit de disfuncții ale nervilor faciali, infecții cu hepatită recurentă sau dacă ați fost diagnosticată cu diabet sau boli autoimune.

Dacă vă hotărâți să alegeți injecțiile cu acid hialuronic, vă așteptăm la clinica Dr. Melnic din București, iar pentru programări și informații suplimentare despre această procedură, vă invităm să ne contactați prin metodele alăturate.

Programează o consultație