Servicii stomatologice

Cabinet Stomatologic » Servicii stomatologice
Servicii stomatologice 2017-12-07T12:25:38+00:00

drmelnic1

Clinica Dr. Melnic oferă o gamă largă de servicii stomatologice (implantologie, chirurgie orală, parodontologie, ortodonție, protetică dentară, estetică dentară, tratamente de canal-endodonție, terapie coronară restauratorie-odontoterapie, pedodonție, profilaxie, urgențe dentare). La dispoziția dumneavoastră stă o echipă de medici bine pregătiți, cu metode și tehnici de ultimă generație, încât frica, durerea, discomfortul pe care stomatologia le producea în urmă cu 15 ani sunt acum de domeniul trecutului.

Implant Dentar – de la refacerea unui singur dinte la punți și proteze pe implante. Implantul dentar este soluția ideală în cazul edentațiilor unidentare  (lipsa unui singur dinte).Implantul este realizat din titan pur, material biocompatibil, care permite integrarea biologică în țesutul osos prin procesul de osteointegrare și are forma unui șurub.Implantul dentar prezintă multiple avantaje: oferă estetica și funcționalitatea unui dinte natural, îmbunătățește masticația, fonația și fizionomia, menține nivelul osului și al gingiei prin limitarea atrofiei, stabilizează lucrările protetice, este durabil și rezistent în timp.Practic dezavantajele nu prea există.Vârsta nu constituie o contraindicație, atâta timp cât pacientul nu prezintă afectiuni grave de sanătate. Chiar și fumatorii pot beneficia de acest tratament cu condiția să reducă numărul țigărilor fumate zilnic.

Chirurgie dentară – extracții dentare, rezecții apicale, frenoplastii și frenectomii, chistectomii, implanturi dentare, extracții denți incluși, extracții molari de minte incluși și semiincluși, extracții cu alveoloplastie și alveolotomie, intervenții de chirurgie parodontală-operații cu lambou, incizii abces.

Parodontologie – profilaxia afecțiunilor gingivale, tratamentul gingivitelor și parodontitelor marginale cronice superficiale și profunde ( parodontopatiilor).

Ortodonție – aparate ortodontice fixe și mobile, metalice sau fizionomice (ceramice), mini implanturi ortodontice.

Protetică dentară – lucrări protetice total fizionomice metalo-ceramice (coroane, punți dentare) pe suport de Cr-Ni sau dioxid de zirconium și integral ceramice, lucrări protetice fixe și mobilizabile pe implante dentare, proteze totale și proteze parțiale acrilice, proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale, fațete ceramice, tratamente de echilibrare ocluzală.

Estetică dentară – albire dentară, fațete ceramice și compozite, coroane și punți fizionomice.

Endodonție  -ramura medicinei dentare care se ocupă cu prevenirea și tratarea afecțiunilor pulpare. Tratamentul de canal constă în indepărtarea pulpei dentare afectate de inflamație, în instrumentarea canalelor radiculare în vederea lărgirii lor, în dezinfectarea și sterilizarea canalului și în final în obturarea acestuia cu un material compatibil.

Pedodonție – chiar și micii pacienți pot fi încântați de tratamentul stomatologic și pot veni cu plăcere la noi.Încercăm să-i facem să se simtă cât mai bine, nu lungim ședințele stomatologice pentru nu a-i plictisi și ne dorim să iasă din cabinet cu zâmbetul pe buze.Tratăm: cariile simple și complicațiile lor, pulpitele, efectuam sigilarea șanțurilot și fosetelor, periaj profesional, extracția dinților temporari sau în scop ortodontic, îi ajutăm să-și însuțească tehnicile corecte de periaj.

Profilaxie  -suntem de principiul că “este mai ușor să previi decât să tratezi”, așa că vizitele periodice sunt foarte importante pentru a trata din timp problemele dentare, deoarece parodontoza și caria sunt afecțiuni care în fază incipientă nu dor. Vă oferim ca și servicii de profilaxie dentară: îndrumări privind igiena orală, cum să realizați un periaj corect, cum să folosiți ața dentară și dușul bucal, detartraj și periaj profesional, igienizarea lucrărilor pe implante, sigilarea șanțurilor și fosetelor, fluorizări în gutiere.

Urgențe stomatologice – în caz de urgență stomatologică vă rugăm să ne contactați, răspundem solicitărilor și în zilele de weekend.

drmelnic2

Clinica dr. Melnic vă mulțumește pentru alegerea făcută și apreciază faptul că i-ați acordat încrederea de a-i deveni pacient și totodată speră că această colaborare în menținerea stării dumneavoastră de sănătate orală să continue chiar și după încheierea tratamentului pe care ni l-ați solicitat.

Garantam tratamentele și lucrările protetice efectuate, însă această garanție se anulează sau poate suferi modificari în următoarele cazuri:

  • -nerespectarea controalelor periodice și a profilaxiei o dată la 4-6 luni
  • -nerespectarea unei igiene orale corespunzătoare
  • -deteriorarea lucrărilor protetice în urma unor traumatisme, accidente, lovituri
  • -intreținerea necorespunzătoare a protezelor acrilice
  • -nu se acordă garanție lucrărilor provizorii
  • -de asemenea garanția devine discutabilă în cazul afectării parodontale precum și în cazul în care pacientul prezintă o stare de sănatate care influențează negativ tratamentul stomatologic (diabet, osteoporoză, epilepsie, chimio-radioterapie).

Pacienții sunt rugați să respecte sfaturile și indicațiile medicului, colaborarea dintre dumneavoastră și noi fiind esențială pentru succesul pe termen lung al tratamentului stomatologic.

Dacă apare vreo problemă în condițiile respectării tuturor indicațiilor primite de la medicul dumneavoastră curant, dorim să vă asigurăm că această problemă va fi remediată dacă respectiva lucrare sau tratament a fost efectuat de noi și este în perioada de garanție.

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-