Proteza Dentara

Cabinet Stomatologic » Proteza Dentara
Proteza Dentara 2018-10-25T13:47:03+00:00

Servicii pentru fixarea protezei dentare la Clinica Dr. Melnic

O dantura ingrijita este absolut necesara pentru a va bucura, fara probleme, de activitatile zilnice. Totul, de la a manca, pana la a comunica cu cei din jur, se bazeaza pe o dantura puternica si sanatoasa. In plus, aceasta are un rol estetic foarte important, caruia trebuie sa ii acordati o atentie sporita. Insa, sunt situatii in care, din pricina unor probleme, dintii unui pacient trebuie inlocuiti partial sau total. Din acest motiv, protezele dentare au devenit foarte apreciate si foarte utilizate pentru functiile atat de necesare pe care le indeplinesc. Daca si dumneavoastra va confruntati cu o astfel de situatie, trebuie sa stiti ca protezele reprezinta solutia ideala!

La Clinica Dr. Melnic, punem pret pe calitatea vietii pacientilor nostri, de aceea, va oferim tratamente protetice inovatoare, la preturi accesibile! Echipa noastra este formata din profesionisti gata sa va vina in ajutor, oricand aveti nevoie!

Cate tipuri de proteze dentare exista si cand anume se folosesc?

In functie marime, protezele pot fi de doua feluri: partiale sau totale.

  • Cele partiale sunt folosite in momentul in care pacientului ii lipsesc unul (proteza unidentara) sau mai multi dinti, dar care inca are o parte din dantura naturala.
  • Proteza dentara totala este cea care se utilizeaza in cazurile mai grave, in care pacientul nu mai dispune deloc de dintii naturali.

De asemenea, o alta clasificare separa tipul de proteze dentare in cele mobile si cele fixe. Pe termen lung, cele fixe asigura un confort sporit, insa cele mobile sunt mai ieftine si reprezinta o solutie potrivita pentru persoanele cu un buget redus.

Medicii de la clinica noastra se vor asigura ca primiti toate informatiile importante, utile, in momentul in care apelati la unul dintre serviciile noastre. Acestia va vor indruma si va vor recomanda cele mai bune rezolvari ale problemelor cu care va confruntati.

Aici gasiti cel mai bun raport calitate-pret pentru protezele dentare!

Pretul interventiilor depinde de tipul tratamentului protetic potrivit pentru dumneavoastra. Insa, trebuie sa stiti ca toate preturile sunt accesibile, iar profesionalismul si calitatea serviciilor garanteaza faptul ca veti fi pe deplin multumit ca ati apelat la Clinica Dr. Melnic!

TIPUL INTERVENTIEI  PRETUL (Lei)
  Proteza total/Partiala acrilica

 1500 – 2000 lei

  Proteza acrilica scop provizoriu

800 lei

  Scheletata cu sisteme speciale de retentive

3500 lei

  Scheletata cu 2 crosete turnate

2200 lei

Programează o consultație

021.327.63.55 | 0733.743.287

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-