Tratament Paradontoza Bucuresti

Cabinet Stomatologic » Tratament Paradontoza Bucuresti
Tratament Paradontoza Bucuresti 2018-10-25T13:40:42+00:00

solutii la pacienti pentru parodontologie

 TIPUL INTERVENTIEI

PRETUL (Lei)

 Imobilizarea dintilor cu compozit + fibra de sticla (un dinte)

60 lei

 Refacere imobilizari 50-100 lei
 Incrustatie zirconiu

250 lei/dinte

 Chiuretaj subgingival camp inchis/hemiarcada

250-300 lei

 Chiuretaj subgingival camp deschis/hemiarcada 450-500 lei
 Operatie cu lambou zona frontala 300lei/dinte + biomateriale
 Operatie cu lambou zona laterala

400 lei/dinte + biomateriale

 Decapusonare 100 lei
 Echilibrare ocluzala 100 lei
 Fatete compozit inchidere treme/diasteme 60-80 lei/dinte
 Antibiograma 300 lei
 Airflow 40 lei
 Control postoperator 50-100 lei
 Gingivectomie  200-300 lei
 Reabilitare parodontala completa/arcada  1000 lei

Clinica Dr. Melnic vă oferă șansa unor tratamente de paradontoza performante, cu rezultate pozitive remarcabile și stabile pe termen lung.

Boala parodontală este o afecțiune a parodonțiului marginal, a țesuturilor ce asigură menținerea și susținerea dinților în oasele maxilare.

Rolul determinant în producerea bolii parodontale îl deține placa bacterienă, dar o importanță majoră o au factorii favorizanți locali precum și bolile generale, sistemice.

Tartrul dentar, cariile dentare, absența unor dinți, forțe masticatorii mari preluate de prea puțini dinți, anomaliile dentomaxilare, bruxismul, încleștarea dinților, respirația orală, deglutiția infantilă, onicofagia, mușcarea buzelor, folosirea traumatică a scobitorilor, periaj traumatic, interpunerea între dinți a diverselor obiecte (cuie, pipe, instrumente muzicale), sugerea degetului, tratamente dentare incorecte precum și fumatul, consumul cronic de alcool, radiațiile folosite în tratamentul unor tumori maligne cervico-faciale, reprezintă factorii favorizanti locali .

Dintre factorii generali amintim:erediatatea, tulburările sistemului nervos, tulburări endocrine (diabet,osteoporoză,pubertate, sarcină, menopauză), disfuncții imune(sida), afecțiuni hematologice(leucemii, anemii, trombocitopenii), boli cardiovasculare (ateroscleroza), boli hepatice(ciroza), deficiențe de nutriție (hipoavitaminoza A, D, B1, B2, PP,C).
Afecțiunile parodontale sunt frecvent întâlnite la pacienții de toate vârstele, atât în stadiile incipiente de gingivită, dar mai ales în formele de parodontite medii și avansate, agresive, mult mai grave. Acestea pot fi localizate la un număr limitat de dinți sau generalizante, afectând toți dinții prezenți pe arcade.

Sângerarea, mărirea în volum, retracțiile gingivale localizate sunt semne clinice precoce de îmbolnăvire parodontală.

Solutii pentru tratarea paradontozei

Neglijarea acestora și lipsa tratamentului de paradontoza pe o perioadă de minim 3-4 luni duc la evoluția acestora în forme clinice profunde de boală parodontală cu distrucție osoasă și ligamentară, apariția pungilor parodontale purulente, retracții gingivale, migrare și mobilitate dentară, iar ulterior prin lipsa tratamentului parodontal la pierderea treptată a dinților. Pierderea unui dinte generează forțe masticatorii mari preluate de dinții restanți afectați parodontal. Această suprasolicitare accelerează distrucția osoasă deja declanșată de boala parodontală astfel încât dinții încă prezenți se vor pierde mult mai rapid în lipsa tratamentului parodontal și protetic specific de înlocuire a dinților absenți.
Există forme de parodontite agresive ce pot debuta, la copii până la vârsta de 11 ani în asociere cu boli generale (leucemii, neutropenii) sau boli genetice dar și după această vârstă, însă cele mai frecvente forme de afecțiuni parodontale agresive debutează după vârsta de 20 ani având evoluție rapidă și pierderi dentare la vârstă tânără.

În concluzie boala parodontală este o afecțiune complexă care în primul rând trebuie înțeleasă și conștientizată în ansamblul ei pentru ca ulterior în urma tratamentului de specialitate să obținem cele mai bune rezultate, mentenanță în timp a sănătății parodontale, a dinților, dar și longevitatea lucrărilor protetice dentare.

Clinica Dr. Melnic are medici specialiști ce dețin cunoștințe aprofundate de parodontologie, dobândite atât la cursurile de specializare și perfecționare susținute de cei mai buni profesori doctori universitari din țară și străinătate , dar mai ales din experiența clinică. Afecțiunile parodontale de mare complexitate pot fi rezolvate cu succes, cu un grad înalt de reușită.

Tratamentele parodontale de vârf, în clinica Dr Melnic din sectorul 4 se realizează în etape și vizează în primul rând obținerea unui țesut parodontal sănătos având ca bază protocoale clinice standard adaptate printr-un plan de tratament complex, individual, specific fiecarui pacient.
Oferim servicii de mentenanță a sănătății parodontale prin igenizări profesionale periodice la controalele anuale, a căror frecvență este stabilită în etapa de finalizare a tratamentelor stomatologice.

Metode de tratament moderne pentru paradontoza

În cadrul tratamentului leziunilor parodontale incipiente beneficiați de metode moderne ce constau în: măsurarea indicelui de placă bacteriană, igenizare profesională, instruire și suport în vederea însușirii tehnicii de periaj corectă și utilizarea mijloacelor adjuvante igenei dentare zilnice, debridare gingivală, gingivectomii, identificarea și înlăturarea factorilor favorizanți producerii leziunilor parodontale. În formele medii și avansate de boală parodontală, obiectivele terapeutice constau în eliminarea factorilor favorizanți evoluției bolii, echilibrare ocluzală, obținerea unui țesut parodontal sănătos, îmbunătățirea implantării dentare, situație stabilă iîn timp. În vederea atingerii acestor obiective în aceste forme clinice de boală, realizăm etapa inițială de tratament precum și antibioterapie, echilibrări ocluzale, chiuretaje în câmp închis sau deschis, asocierea tratamentelor ortodontice și/sau implanto-protetice, imobilizări dentare, premolarizări, amputații radiculare, gingivectomii, tratamentul retracțiilor gingivale, chirurgie parodontală rezectivă, tehnici chirurgicale de regenerare tisulară ghidată utilizând cele mai bune materiale de adiție și regenerare, biostimulare .

În Clinica Dr. Melnic, medicii specialiști au metode moderne și variate de tratament al bolii parodontale, de aceea împreună și printr-o implicare activă putem obține rezultate dosebite, mentenanță și stabilitate în timp a sănătății dinților dumneavoastră.

Programează o consultație

021.327.63.55 | 0733.743.287

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-