Ortodonţie Bucuresti

Cabinet Stomatologic » Ortodonţie Bucuresti
Ortodonţie Bucuresti 2018-10-25T12:01:19+00:00

tratamente de ortodontie

Trăim într-o societate în care imaginea contează

Încercăm de cele mai multe ori să ne creem imaginea perfectă. Imaginea perfectă o putem obține și cu ajutorul unui zâmbet perfect, de Hollywood.Ortodonția este cea care ne vine în ajutor. Medicii ortodonti din Bucuresti se ocupă cu îndreptarea și corectarea poziției dinților. Înghesuirile și ocluziile dentare incorecte afectează în timp sănătatea dinților, a parodonțiului,a articulației temporo-mandibulare. Ortodonția permite corectarea nedureroasă a anomaliilor dento-maxilare. Corectarea anomaliilor este indicată mai ales în copilărie și adolescență, dar este posibilă și mai târziu, numai că tratamentul are o durată mai mare de timp. Durata tratamentului la clinica stomatologica din Bucuresti Dr Melnic variază de la o persoană la alta , în funcție de tipul de dizarmonie ce trebuie corectată, de modul în care se mișcă dinții. În general durata medie a unui tratament ortodontic este de un an, dar uneori se poate întinde și pe o perioadă de doi ani. Vizitele lunare la medicii ortodonti sunt extrem de importante, la fel ca și igiena dentară care trebuie să fie impecabilă. Aparatele ortodontice pot fi fixe sau mobile.

 TIPUL INTERVENTIEI

PRETUL (Lei)

 Consultaţie primară

70 lei

 Aparat fix metalic / arcadă

2500 lei

 Aparat fix safir / arcadă

3300 lei

 Aparat fix lingual Incognito/arcadă 2300 euro
 Aparat invizibil Invisalign

4000 euro

 Ortoimplant

350 lei

 Aparat mobil / arcadă

900 lei

 Activator monobloc

1500 lei

 Disjunctor 1300 lei
 Control aparat fix 70-120 lei
 Control aparat Incognito 100 lei/arcada
 Control aparat mobil 50 lei
 Reteiner fix 250 lei
Aparat contentie mobil 400 lei
 Îndepartare aparat fix la cererea pacientului 400 lei

Aparate dentare fixe- metalice , ceramice și transparente (safir)

Aparatul dentar metalic (nefizionomic)- este cel mai des intâlnit tip de aparat dentar, iar noile tehnologii au facut ca purtarea aparatului să fie mult mai confortabilă. Componentele aparatului dentar sunt făcute din oțel de înaltă calitate.Aveți opțiunea de a adăuga elastice colorate pentru un design mai vesel-cerință întâlnită mai ales la copii- de aceea se poate personaliza la fiecare vizită la ortodont. Singurul inconvenient- este vizibil și inestetic.

Aparatul dentar ceramic este o alternativă pentru cei care nu doresc ca aparatul să fie vizibil așa mult, fiind preferat în spacial de adulți și tineri.Ca și aparatele dentare metalice, aparatele ortodontice ceramice sunt foarte confortabile și foarte eficiente în alinierea dinților.

Aparatul dentar de safir este varianta cea mai atractivă pentru adulți întrucât braketul este complet transparent. Braketurile sunt rezistente, rotunjite și ușor de purtat.

Aparatul dentar lingual este lipit de partea din spate a dinților, deci este invizibil chiar și când zâmbiți. Braketurile în tehnica linguală sunt personalizate pentru fiecare dinte în parte , astfel fiecare aparat este creat unic.

Programează o consultație

021.327.63.55

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-