Clinica Dr. Melnic anunta cu bucurie ca pe 1 Decembrie a fost inaugurat un nou sediu al clinicii. In ziua in care aniversam 8 ani de existenta si munca cu dedicare pentru pacientii nostri, am început un nou capitol din povestea noastra.

Intr-un an dificil atât din punct de vedere medical cat si economic, Clinica Dr. Melnic a continuat sa ofere tratamente de inalta calitate, in conditii de siguranta maxima pentru pacientii nostri. Clinica noastra a fost printre putinele din Bucuresti care a continuat sa ofere tratamente de urgenta in perioada in care celelalte cabinet dentare au fost inchise.

In acelasi timp am continuat sa investim in dezvoltarea profesionala a medicilor si a personalului clinicii. Atât personalul medical cat si personalul Front Desk au participat la cursuri intensive la care au invatat tehnici si metode noi, scopul final fiind cresterea calitatii serviciilor noastre.

Pe de alta parte am continuat investiitiile in tehnologii noi si infrastructura clinicii. Desi ne aflam intr-o perioada cu multe necunoscute, Clinica Dr. Melnic a continuat planul de investitii pentru 2020. Cu ajutorul programului guvernamental IMM INVEST am reusit achizitia unui imobil vechi in imediata apropiere a sediului actual. Acest imobil l-am restaurant complet, pastrand si restaurand in totalitate arhitectura initiala, in stil neoromanesc.

Cu o investitie totala de peste 400 mii euro noul sediu are ca scop o extindere a capacitatii clinicii, dar in acelasi timp crearea unui Centru de Performanta de Protetica dentara si Implantologie. Intr-un spatiu de peste 300m2, cu un design exclusiv, sunt amenajate:

  • un cabinet de protetica dentara cu tehnologie digitala
  • o sala moderna de chirurgie si implantologie
  • studio foto
  • birou / sala de conferinte si nu in ultimul rand
  • un Laborator ultramodern de tehnica dentara care foloseste aproape integral tehnologii digitale.

Acest nou sediu ne va permite o crestere a calitatii restaurarilor dentare, dar in acelasi timp o scurtare a timpului de executie. Lucru in echipa si mai ales in acelasi sediu cu tehnicienii dentari ne permite realizarea unor restaurari dentare deosebite, individualizate pentru cerintele si necesitatile fiecarui pacient. Si toate acestea intr-un timp foarte scurt.

Ne bucuram ca am ajuns in acest punct de dezvoltare al clinicii. Le multumim tuturor pacientilor nostri care au fost alaturi de noi tot acest timp. Si promitem ca vom lucra in continuare cu dedicare pentru crearea zambetelor noi.

Pentru ca: Un zambet face lumea mai frumoasa!

Cu drag,
Echipa Clinica dr Melnic
Dr. Ion Melnic