Extractie Masea

Cabinet Stomatologic » Extractie Masea
Extractie Masea 2018-10-25T11:44:25+00:00

Extractii dentare

Cand vine vorba despre extractii dentare, pacientii sunt tematori si isi pun nenumarate intrebari. Voi avea dureri suportabile? Cum se procedeaza, mai exact? Cat va dura? Ce pret are o astfel de interventie? Toate aceste dileme isi pot gasi un raspuns multumitor, la Clinica Dr. Melnic din Bucuresti.

Echipa noastra de medici stomatologi este pregatita sa va puna la dispozitie servicii de calitate, igiena ireprosabila, aparatura profesionala si cele mai noi tehnici in ceea ce priveste procedurile de extractie dentara, la pret avantajos, pentru ca dumneavoastra sa puteti efectua tratamentul potrivit, fara griji suplimentare.

Daca va aflati in situatia de a suferi dureri crunte, la nivelul maxilarului, insa nu puteti identifica o cauza anume, este posibil sa va confruntati cu simptome provenite de la o masea de minte, care cere o extractie imediata. In acest sens, Clinica Dr. Melnic va ofera o interventie rapida, un timp minim de asteptare si, in plus, veti beneficia de o extractie de masea la un pret convenabil.

TIPUL INTERVENTIEI
 PRETUL (Lei)
 Extractie:
 Dinti monoradiculari / pluriradiculari 100 – 250 lei
 Molari de minte 200 – 400 lei
 Molari semi-inclusi 300 – 450 lei
 Molari inclusi 400 – 600 lei
 Canini/premolari inclusi 600 – 1000 lei
 Dinti cu grad maxim de dificultate 500 – 1000 lei
 Rezectie apicala incisivi 450 – 550 lei
 Rezectie apicala premolari, molari 500 – 700 lei
 Chistectomie 600 – 800 lei
 Frenectomie/frenoplastie 250 lei

*Anestezia si sutura extractiilor dentare sunt incluse in pret.

De asemenea, daca una dintre masele va provoaca neplaceri, prezentati-va, cu incredere, la un control, pentru a determina cauzele suferintei si pentru a va putea prescrie un remediu perfect.

In cazul in care maseaua nu raspunde unui tratament clasic, clinica noastra va va recomanda o extractie de masea. Chiar daca pare o interventie complicata, echipa Dr. Melnic va garanteaza o procedura nedureroasa, cu efecte sigure!

In ce alte situatii ar trebui sa apelati la extractia dentara?

  • Atunci cand niciun alt tratament efectuat anterior nu a oferit rezultate satisfacatoare;
  • Dintele sau maseaua respectiva nu mai poate fi salvata, fiind cariata in totalitate;
  • Experimentati dureri foarte mari sau chiar insuportabile;
  • Exista complicatii precum infectiile grave, abcese, procese inflamatorii sau tumori.

Desigur, aceste informatii sunt pur teoretice si informative caci, in practica, tratamentul potrivit va fi hotarat in functie de particularitatile danturii dumneavoastra. Decizia finala o veti lua impreuna cu doctorul stomatolog, raportandu-va la propria situatie.

Asadar, daca intampinati dureri la nivelul dintilor sau aveti nevoie de o extractie dentara, apelati cu incredere la medicii nostri specialisti, care se vor asigura ca dantura dumneavoastra are parte de cele mai bune tratamente.

Programează o consultație

021.327.63.55 | 0733.743.287

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-