Dr. Moise Andreea - Clinica Dr. Melnic

Bio

Inca din copilărie mi-am dorit sa ajung medic. Sunt primul membru al familiei mele care a avut șansa să meargă la Facultate, asa că părinții mei m-au susținut și îndrumat sa aleg stomatologia. Am avut norocul sa întâlnesc echipa clinicii Dr. Melnic, unde am făcut practica încă din anul întâi. Dr. Melnic Ion mi-a devenit mentor și m-a îndrumat sa aleg endodontia. In scurt timp am făcut o pasiune din aceasta meserie. Ma bucur ca pot sa readuc fericirea prin zâmbete sănătoase.Timp de 3 ani am făcut voluntariat la Servicul de Ambulanta București ceea ce m-a făcut sa apreciez fiecare zâmbet în parte și sa găsesc,în bucuria de a ajuta oamenii din jurul meu,un stil de viata.

Educație

 • În 2010 am absolvit Colegiul Național “Nicolae Iorga” din orașul Vălenii de Munte.
  În 2010 am fost admisa la Facultatea de Asistenta Medicala în cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Carol Davila”-București
  În 2012 am renunțat insa am rămas în cadrul aceleiași Universități.In 2018 am absolvit Facultatea de Medicina Dentara Carol Davila.
  Sunt în continua dezvoltare profesionala si particip periodic la cursuri și training-uri de specializare.

Timpul liber

În timpul liber aleg sa stau alături de oamenii dragi din viata mea, prieteni și familie. Sunt pasionata de gătit și încerc sa îmi pun amprenta personala în fiecare preparat. Iubesc marea,natura și plimbările în aer liber.

Prezentare video

Dr. Moise Andreea

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare


  Bună ziua, sunt


  și vreau să-mi fac o programare la data de


  preferabil în  pentru  .


  Ma puteți contacta la


  sau la adresa


  .