Dr. Marinescu Roxana - Clinica Dr. Melnic

Bio

Stomatologia nu este facultatea pe care o faci ca vrea mama ori tatal tau deoarece ajungi ca sa o urasti.

Primul meu contact cu stomatologia a fost cand m-am angajat intr-un cabinet stomatologic ca asistenta și atunci m-am indragostit de aceasta mesene.

Pentru mine este foarte importanta relația medic ­pacient. Este foarte important  sa intelegi oamenii si ceea ce ei isi doresc. In aceasta meserie este foarte importanta rabdarea și sa faci pacienții sa vina cu drag la tine. La mine in cabinet persista rasul si voia buna si imi place sa fiu prietena cu toți pacienții mei.

Se intampla ca sa si gresim dar important este ca sa inveți din greșeli.

Educația

 • In anul 2012 am absolvit Facultatea de Medicina Dentara Titu Maiorescu si m-am angajat la Clinica Dr Melnic in acelasi an.

Timpul liber

Timpul liber imi place ca sa mi-I petrec cu fetita mea și sa facem diverse activitați impreuna, sa citesc, sa pictez și iubesc foarte mult florile.

Prezentare video

Dr. Marinescu Roxana

Clinica Dr. Melnic

Hai să ne cunoaștem (mai bine)

Suntem o echipă de 20 de oameni pasionați de zâmbete sănătoase și frumoase. Ne place să ne tratăm pacienții cum am vrea să fim noi tratați, cu răbdare, profesionalism și exigență. Ne place să stabilim noi standarde de calitate și suntem aici că să te vedem zâmbim.

Contact Clinica Dr. Melnic

Fă o programare

  Bună ziua, sunt

  și vreau să-mi fac o programare la data de

  preferabil în


  pentru


  .

  Ma puteți contacta la

  sau la adresa

  .