Laborator
Tehnică Dentară

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664

Laboratorul de tehnică dentară joacă un rol extrem de important în stomatologie.

Aici se realizează efectiv lucrările dentare, coroane și punți dentare, fațete ceramice, diferite proteze.

Prezența unui laborator de tehnică dentară în imediata vecinătate a unui cabinet de medicină dentară (în aceeași locație) este vitală. Colaborarea eficientă dintre medicul dentist și tehnicianul dentar duce în final la rezultate admirabile, de care pacientul este mulțumit.

Dotările, experiența, tehnicienii bine pregătiți sunt componentele esențiale care stau la baza performanței și mai ales a calității lucrărilor dentare.

Rezultatul vizual al oricărei transformări dentare rezultă din colaborarea și efortul depus de echipa medic dentist-tehnician dentar. Tehnicianul dentar este un artist care modelează, sculptează, pictează, colorează și mai ales dă viață ceramicii dentare, ca în final, fiecare dinte să-l reprezinte pe cel căruia îi este destinat.

Pentru a avea o replică frumoasă a unui dinte natural, fiecare dinte (lucrare protetică) are un design special, unic și este în primul rând handmade. Toate acestea nu ar fi posibile fără un tehnician dentar talentat și cu o experiență vastă în domeniu. Fiecare dinte este astfel realizat încât să poată căpăta o formă mai masculină care să se potrivească unui tip sportiv, sau o formă mai feminină care să se potrivească unei domnișoare atrăgătoare.

Fiecare dinte are un design personalizat pentru a corespunde feței, zâmbetului, personalității dumneavoastră.

Programează o consultație