Clinica Dr. Melnic vine să stabilească noi standarde de calitate în tratamentul dentar modern. Clinica Dr. Melnic vrea să ofere pacienților săi serviciile stomatologice cele mai bune posibil, folosind materiale de top, aparatură și echipamente moderne , acordând în același timp o importanță deosebită dezinfecției și sterilizării. Clinica noastră este specializată în tratamente cu implante dentare, în tratamentul bolii parodontale (parodontoza), ortodonție, endodonție, dar și celelalte tratamente respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Noi evaluăm starea de sănătate a dinților dumneavoastră, vă oferim soluții pentru rezolvarea problemelor existente, soluții care să vă avantajeze, atât estetic cât și funcțional, care să aibă durabilitate în timp, dar care să vă corespundă și din punct de vedere financiar (oferim și posibilitatea plății în rate).

Împreună găsim cele mai bune posibilități de tratament, le discutăm în ceea ce privește avantajele și dezavantajele fiecăreia în parte și vă ajutăm să alegeți ceea ce e mai bine pentru dumneavoastră din toate punctele de vedere.

Noi considerăm pacienții prieteni. Tratăm fiecare pacient cum am vrea să fim noi tratați, cu atenție, cu răbdare, cu exigență și profesionalism. De aceea, utilizăm numai tehnologii de vârf și vă garantăm siguranța unui tratament de calitate.
SIGURANȚA PERMANENTĂ a tratamentului
CALITATEA și GARANTAREA tratamentului
TIMPUL de AȘTEPTARE și DURATA tratamentului minime

SIGURANȚA tratamentului se referă atât la pacient, cât și la personalul medical, în privința controlului transmiterii infecțiilor de tipul hepatitei B si C, HIV și altele. Se respectă cu sfințenie etapele de dezinfecție și sterilizare, se folosesc echipamente de ultimă generație (Ex. autoclav clasa B) și soluții performante contra germenilor, care ne asigură o sterilizare completă a instrumentarului și a echipamentelor folosite.

De asemenea, înainte de fiecare pacient suprafețele de contact, unitul dentar sunt dezinfectate de către asistentă. În cadrul unei ședințe de tratament se folosesc bavete, pahare, aspiratoare bucale, carpule, ace, manuși, măști de unică folosință.

CALITATEA tratamentului este oferită de o echipă de doctori tânără, dar entuziastă și cu experiență în domeniu. Deci, calitatea e asigurată în primul rând de înalta calificare a personalului medical. Intervențiile chirurgicale de genul inserării implantului dentar, a augmentării osoase cu os artificial sau prelevat de la pacient, a sinus liftingului intern sau extern, a operațiilor cu lambou sunt realizate de specialiști în chirurgie dento-alveolară și parodontologie.

Echipa clinicii stomatologice din Tineretului este condusă de dr. Ion Melnic, medic specialist în chirurgie dento-alveolară, competență în parodontologie și implantologie.

TIMPUL. Trăim cu toții într-o lume în continuă mișcare în care timpul este foarte valoros. Noi prețuim timpul dumneavoastră, dar și pe al nostru. De aceea încercăm să respectăm pe cât posibil orele de programare, dar în același timp să rezervăm suficient timp fiecărui pacient în așa fel încât durata tratamentului să fie cât mai scurtă.

Încercăm să vă punem la dispoziție un mediu primitor în care să vă simțiți confortabil, încât timpul petrecut cu noi să fie cât mai plăcut.

Dr. Melnic are experientă de peste 15 ani și restul echipei experiență cumulată de peste 60 de ani în cadrul clinicii de lux din București și este specializat în tratarea unor cazuri complexe și dificile cu reconstruire implanto-protetică.

Echipa este completată de medici specializați în tratamente endodontice, parodontale si ortodontice. Aceștia au obținut o înalta calificare la numeroase cursuri de specializare atât în țară, cât și în străinatate. În al doilea rând, vă garantăm un tratament de calitate prin utilizarea unei aparaturi de ultimă generație, a unui instrumentar performant și a materialelor furnizate de cei mai renumiți producători. Echipa profesionistă și tehnologiile performante conduc la rezultate frumoase și rezistente în timp.

De aceea, vă oferim garantie de până la 10 ani (în anumite condiții) pentru majoritatea tratamentelor și lucrărilor executate în clinica noastră.

Deviza noastră este ”fără durere”. Acest lucru ne străduim să-l respectăm și în ceea ce privește tratamentele efectuate copiilor.
Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim pentru că ne-ați ales!
Clinica Dr. Melnic

Clinica Dr. Melnic – Zona Tineretului

Vă așteptăm cu aceleași servicii de lux la prețuri rezonabile. La Clinica Dr. Melnic ești în siguranță și pe mâini bune!

Strada Biserica Alexe, Nr. 2
Strada Biserica Alexe, Nr. 19

București – Zona Tineretului

0733.743.287 / 0742.213.664

E-mail: office@clinicadrmelnic.ro

Luni: 8:30 – 20:30
Marți: 8:30 – 20:30
Miercuri: 8:30 – 20:30
Joi: 8:30 – 20:30
Vineri: 8:30 – 20:30
Sâmbătă: 10:00 – 16:00
Duminică: ÎNCHIS

Echipa de specialiști ai clinicii Dr. Melnic

Dr. Melnic Ion
Dr. Melnic Ion
Medic specialist în chirurgie dento-alveolară
Dr. Melnic Ana
Medic Stomatolog
Dr. Marinescu Roxana
Medic pedodont și protetician
Dr. Arusoi Rima
Medic pedodont și protetician
Dr. Busuioc Vasile
Medic dentist protetician
Dr. Moisei Tatiana
Medic specialist în chirurgie dentară, parodontologie și estetică
Echipa Dr. Melnic: Dr. Grigorita Sergiu
Dr. Grigorita Sergiu
Medic specialist în endodonție
Moise Andreea
Medic endodont
Nistor Andrei
Medic dentist
Fleancu Catalina
Medic Parodontolog
Grecu-Floristeanu Maria
Manager economic
Arusoi Veaceslav
Tehnician dentar

Programează o consultație rapid

Completează formularul de mai jos, indicând care este problema pe care o suferiți și disponibilitatea unui consult stomatologic la unul din specialiștii clinicii Dr. Melnic