Dotări Clinica Dentară
București

Clinica Dr. Melnic vă așteaptă într-un spațiu cald, primitor care vă oferă siguranță și relaxare pe toată durata tratamentului.

Clinica a fost gândită și creată să satisfacă cele mai înalte cerințe, să vă pună la dispoziție condiții de lux și să ofere deplină siguranță atât pacienților și însoțitorilor lor, cât și personalului medical al clinicii. Clădirea a fost creată special ca având drept destinație clinică dentară și astfel s-a realizat o clădire care să ofere servicii stomatologice complete și să respecte cele mai înalte standarde.

În acest spațiu au fost amenajate două săli de așteptare, 5 săli de tratament, dintre care una destinată tratamentelor chirurgicale și alta pentru consultații și tratamente de urgență, cabinet de sterilizare, sală de radiologie, laborator de tehnică dentară, spațiu de odihnă pentru personal , vestiare și spații tehnice.

Exteriorul clinicii a fost și el amenajat ca să ofere confort și plăcere pacienților săi. În curtea interioară sunt amenajate 2 locuri de parcare destinate doar pacienților. Astfel puteți să veniți cu autoturismele proprii și să parcați în deplină siguranță pe aceste locuri.

Laboratorul de tehnică dentară este o altă dotare importantă a clinicii. Existența acestui laborator ne permite executarea lucrărilor dentare de înalt grad de complexitate în cel mai scurt timp și oferă o calitate superioară lucrărilor care rezultă din colaborarea strânsă dintre medic și tehnicianul dentar. De asemenea timpul și numărul ședințelor necesare pentru executarea lucrărilor se reduce la jumătate.

În afară de aparatura standard care intră în dotarea unei clinici moderne, Clinica Dr. Melnic beneficiază de unele dintre cele mai noi echipamente existente în piața serviciilor de stomatologie.

Camera intraorală – Acest aparat este atașat unitului dentar și facilitează examinarea intraorală a pacientului. Prin explicarea imaginilor care apar pe ecran, pacientul poate înțelege mult mai bine situația din cavitatea bucală și planul de tratament propus de către medicul dentist.

Sterilizatoare conform normelor UE – Se respectă cu sfințenie etapele de dezinfecție și sterilizare, se folosesc echipamente de ultimă generație ( autoclav clasa B) și soluții performante contra germenilor, care ne asigură o sterilizare completă a instrumentarului și a echipamentelor folosite.

Centrifuga A-PRF – membrana minune în stomatologie şi implantologie dentară.
A-PRF se obține din sângele proaspăt recoltat de la pacient, prin separarea și concentrarea doar a factorilor de vindecare din sânge. După recoltare, sângele se centrifughează. Astfel, se separă plasma de așa-numitul “concentrat trombocitar”. Concentratul se transformă în membrane, care se aplică direct în plaga din cavitatea orală.

Piezotom – sistem sigur, ideal pentru cabinete, proiectat pentru diverse aplicații clinice în chirurgie orală, plastică, ortopedie , chirurgie osteoplastă și colectare osoasă.

Scanner oral – pentru amprente digitale în doar câteva minute. Exactitate mare și lucrări dentare gata în doar 24 de ore

CT + OPG de ultimă generație

In curand…

Lista poate să continue și nu ne oprim aici. Clinica Dr Melnic și-a propus să mențină pe termen lung standardele înalte în privința dotării cu aparate noi și materiale de ultimă generație care să ofere pacienților noștri tratamente de vârf  în deplină siguranță.

Vă așteptăm să descoperiți singuri oaza de lux și relaxare pe care am creat-o pentru dumneavoastră!

Apelează cu încredere astăzi

0733.743.287 sau 0742.213.664