Chirurgie dentara Bucuresti

Cabinet Stomatologic » Chirurgie dentara Bucuresti
Chirurgie dentara Bucuresti 2018-10-25T13:47:54+00:00

 

– Extracții dentare
– Rezecții apicale
– Implanturi dentare
– Frenoplastii și frenectomii
– Extracții cu alveolotomie și alveoloplastie
– Extracții dinți incluși
– Extracții molari de minte incluși și semiincluși
– Incizie abcese
– Intervenții de chirurgie parodontală-operații cu lambou

 

 TIPUL INTERVENTIEI

PRETUL (Lei)

 Consultatie chirurgie/implantologie  150 lei
 CHIRURGIE
 Extractie:
 Dinti monoradiculari / pluriradiculari

100-250 lei

 Molari de minte

200-250 lei

 Molari semi-inclusi

300-350 lei

 Molari inclusi

400-600 lei

 Canini/premolari inclusi

600 lei

 Dinti cu grad maxim de dificultate

500 lei

 Rezectie apicala incisivi

450 lei

 Rezectie apicala premolari, molari

500-700 lei

 Chistectomie

600-800 lei

 Frenectomie/frenoplastie

250 lei

 *Anestezia si sutura extractiilor dentare sunt incluse in pret.

 

 – Extracții dentare – Extracția dentară înseamnă îndepărtarea unui dinte din gură. Extracțiile sunt practicate într-o largă varietate de situații incluzând caria dentară care a distrus prea mult din dinte astfel încât acesta să nu mai poată fi restaurat. Extracția dentară poate determina o teamă cel mai adesea nejustificată. Cu ajutorul tehnicilor evoluate care stau în spatele procedurii numite extracție dentară, veți descoperi că procedeul unuei extracții dentare este cel mai adesea o banalitate.

– Rezecții apicale – Rezecția apicală este metoda chirurgicală care constă în extirparea apexului periapical, fiind precedată sau nu de tratamentul endodontic corect și obturația perfectă a canalului. Tratamentul endodontic se poate efectua și în timpul actului chirurgical.

– Implanturi dentare – Implantul dentar este o intervenție chirurgicală prin care se introduce o rădăcină artificială pentru un dinte nou sub forma unei piese de titan pe arcada dentară.

– Frenoplastii și frenectomii – La persoanele cu fren lingual sau labial prea scurt/ prea gros se pot realiza frenectomii sau frenoplastii. Frenurile prea scurte pot încurca vorbitul și chiar adaptarea unor lucrări. Cel mei adesea se realizează în cadrul protezelor totale, unde prin inserția coborată destabilizează proteza.
Intervențiile presupun incizia sau scoaterea unei părți din fren și apoi sutura, astfel încât acesta să ajungă la nivelul/ dimensiunea dorită.

– Extracții cu alveolotomie și alveoloplastie – Extracția cu alveolotomie este manopera chirurgicală de îndepărtare a unei rădăcini dentare fracturate, rămasă profund intraosos în urma unei extracții recente sau mai vechi.

– Extracții dinți incluși – îndepărtarea chirurgicală a dinților permanenți rămași în incluzie parțială sau totală, care din diferite motive nu pot ajunge pe arcadele dentare. Cel mai frecvent, această manoperă chirurgicală se adresează molarilor de minte care de multe ori nu beneficiază de suficient spațiu de erupție și necesită îndepărtarea chirurgicală.

– Extracții molari de minte incluși și semiincluși –  Extracția trebuie luată în calcul, însă cel mai bine este să consulți medicul stomatolog, care îți poate da o părere avizată. O intervenție de extracție ar trebui să aibă loc în cazul în care dinții nu au loc pe arcadă. Extracția măselei de minte se numește germectomie sau extragerea dintelui în stadiu de germen, realizată de cele mai multe ori încă de la vârsta de 12-14 ani.

– Incizie abcese – Abcesul dentar reprezintă o infecție acută ce se manifestă prin acumularea de puroi în țesuturile moi ale cavității bucale, afecțiunea necesitând tratament de urgență. Intervenția constă în incizia abcesului și drenarea colecției infectate. Simptomele abcesului sunt durere pulsatilă, tumefactie și congestie, jenă la masticație, plus stare generală proastă, cu febră și insomnie.

– Intervenții de chirurgie parodontală-operații cu lambou – Operațiile cu lambou sunt proceduri invazive utilizate în tratarea bolilor parodontale avansate. În timpul acestei intervenții se decolează mucoasa gingivală împreună cu sau fără periost, pentru a avea acces la rădăcina dintelui și pentru a curăța pungile parodontale, eventual pentru a corecta defectele sau diformitățile osului alveolar.

 

Programează o consultație

021.327.63.55 | 0733.743.287

Preturi

Lista Preturi | 0213276355 / 0733743287

-